Dåligt väder

2010-04-21 @ 08:10:44
God Morgon! :)

Igår fick jag reda på att dett funkar att blogga från skolans datorer, awesome! Dock så har jag inga bilder här, vilket gör att jag förmodligen inte kommer blogga så mycket. På onsdagar börjar jag nio men jag åker med pappa kvart i åtta, så jag har alltid supertråkigt på skolan innan alla andra kommer vid den "normala" tiden... Nu funkar facebook och bloglovin här också, så nu har jag någonting att göra på onsdagsmornarna, hehe. ;p

Idag efter skolan åker jag ut till Sörberge och är med Micke. På fredag har vi bal på våran skola, så hans mamma ville att jag skulle ta med mig mina balkläder också så hon kunde knäppa kort på oss. Vi kommer vara hemma hos mig innan balen så hon hinner inte ta kort precis innan, när man är "fixad på riktigt". Jag kommer ha på mig min klänning som jag sydde i sexan, jag hade den på skolavslutningen det året, det enda problemet var bara att den var alldeles för stor! Den är fortfarande för lång med i förrgår så fixade jag det ock sydde upp den lite, för hand!! Tur att jag har ett sidenband i midjan, annars ser det lite roligt ut.. ;p

För att inte göra detta inlägg milslångt så ska jag sluta här och nu, Ha det bra! :)

Glass ute i solen

2010-04-12 @ 18:14:11

Random bild på plastbestick! :D

Hallå där bloggen och bloggläsare!

Idag är en riktigt härlig dag, solen lyser för fullt på en klarblå himmel och jag kan använda mina relativt nya solglasögon (som kommer dyka upp i bloggen inom en snar framtid förhoppningsvis) och jag var även på stan efter skolan och åt glass ute i solen. Det är ju lite glest mellan inläggen men det får både jag och ni leva med, haha.
Skolan började idag igen, bra mjukstart, dock två läxor plus att jag har ett engelskaprov på onsdag så det kommer vara lite plugg idag och imorgon! Men alla tre sakerna är enkla så det kommer inte ta all min fritid.
Nu ska jag sätta mig med plugget!

Sun shining through the fog

2010-04-04 @ 12:07:59

God morgon solstrålar! :)

Själv har jag varit vaken sedan åtta, men några kanske är nyvakna iallafall! Här hemma skiner solen igenom all dimma som ligger lite små läskigt över "byn", snart ska jag iväg till Micke och sedan ska vi förhoppningsvis ut och fota, solen får gärna skina ännu mer. Gårdagen var rolig, inte riktigt som jag hade planerat men en trevlig kväll. Inga bilder ännu, det måste fixas! Nu ska jag fixa mig sedan äta mat! :)

Vad har ni för er idag? :)♥


Förberedelser

2010-04-03 @ 12:47:32


Såhär ser jag ut idag. Tripplat hår, stor skjorta, skärp, klocka och svarta tights.

Hallå bloggen! :)
Dagens förberedelser har redan börjat! Jag är klar med mig själv nu, Micke ropar nerifrån och säger att jag ska hjälpa till med maten så vi hinner med innan folket kommer. Jag har lite fullt upp idag men ska försöka klämma in så många inlägg som möjligt! Stress stress, som vanligt på högtider, hehe.

Later! ♥


Lykke Li - Possibility

2010-04-03 @ 10:52:25


Denna låt är med i New Moon filmen, jag blev kär i låten när jag såg filmen men när jag gick hem från bion tänkte jag inte mer på det. För några dagar sedan tittade jag och pappa på New Moon och så kom jag ihåg låten, nu spelas den flitigt på min spotify! :)

Elle No.5

2010-04-02 @ 22:37:47


Nya Elle tidningen har kommit, den kommer vara utläst innan jag somnar ikväll! Bäst att jag börjar snart för jag börjar redan känna mig trött. Imorgon är det ju själva påskdagen och här hemma blir det trevligt folk och god mat, som vanligt, mums (maten alltså)! :D  I bakgrunden där på bilden skymtar ni min namnskylt jag gjorde på träslöjden förra terminen, väldigt nöjd faktiskt! Idag så har pärlplattor, film och msn underhållt mig när jag har varit ensam hemma.

Just nu vill jag bara att det ska bli klockan två imorgon på dan, då får jag äntligen träffa min älskling, jag har saknat honom så mycket! Kanske bäst att jag går och lägger mig snart så går tiden lite snabbare.

Jag vill önska alla er en glad påsk! :)♥, hoppas ni får det trevligt med familj/vänner, äter god mat (och godis såklart!) och bara har det trevligt! :D

Funderingar...

2010-04-02 @ 13:15:50
Tänk att en person kan göra en glad på en bråkdel av en sekund, men att även samma person kan göra en ledsen lika snabbt...

Pärlplattor

2010-04-01 @ 20:20:05


Just nu sitter jag och fryser ihjäl här hemma hos mamma. Måste tjata lite mer så vi åtminstone inte behöver sitta med tre filtar och ändå frysa, hehe.

Denna kvällen har jag spenderat på att skapa pärlplattor (se bilden), en rolig ny hobby antar jag! Synd bara att jag köpte lite för lite pärlor, men det kan köpas nästa månad, nu när jag vet att det är roligt. Nu lånar jag mammas dator och hon har ju en webcam, se så lätt det blev helt plötsligt att knäppa vardagliga bilder till bloggen! Det får också komma upp på nästa månad, eller "smöra för mamma eller pappa listan", fast det kommer nog inte funka, haha.

Nu ska jag återgå till pärlplattorna och sedan äta godis! :)♥

RSS 2.0