Heart in the freezing snow

2010-02-23 @ 21:51:48And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Favoritbilder på Milica

2010-02-23 @ 20:43:27


De sista bilderna på Milica, även mina favoritbilder på henne!

Mitt inne i pluggandet, lika bra att jag fortsätter så jag får det gjort! :)♥

Haiti week

2010-02-23 @ 18:40:50

Fina Tova som går i min klass! Hon har en Nikon D90, vi bytte kamera en stund under friluftsdagen, nästan så att jag blir sugen på att skaffa en... ;p

Det är verkligen inte roligt att vara utomhus nu! Imorse när jag skulle till skolan så var det -25 grader ute, brrr! Men som tur var så kunde jag åka med pappa! Denna vecka så har vi "Haiti week" på skolan, vi ska samla in pengar som sedan ska skickas till Haiti på grund av naturkatastrofen som inträffade för inte särskilt länge sedan. För att samla in pengar så har vi bland annat lotterier. En av sakerna tycker jag är riktigt rolig, det står mellan två av våra lärare, en av de har jag inte som lärare (än) och den andra är min matte och science lärare. Läraren som jag har är ganska hård med betygen och förväntar sig mycket från oss, vilket har lett till att många i min klass ogillar honom. Det roliga är att det finns två burkar som representerar båda lärarna (de är båda killar) och den läraren som får mest pengar ska vaxa benen(!!), haha. Det ska bli roligt att se någon av de lida!

Läxor väntar, en sak som slog mig idag var att det är redan vecka åtta. Vecka tio är det ju sportlov, sen så är det inte länge kvar till påsklovet heller! Snart vår då alltså (hoppas jag)*drömmer mig bort*. :)

Goo Goo Dolls - Iris

2010-02-22 @ 20:25:37
OriginalAkustisk


Idag så var det modersmålsdag i tonhallen och jag var där halva dagen. Där så var det två tjejer som dansade modern dans till den här akustiska låten, jag hade helt glömt bort den! Den är ju verkligen superbra, måste verkligen lyssnas på! :)

Walking on ice

2010-02-22 @ 17:52:15

En bild sen våran friluftsdag uppe i Sidsjön. Vi gick över isen två gånger, solen lyste så vackert den dagen!

Hallå där bloggen! :)
För tillfället så är det (som vanligt alltså) mycket jag har för mig. Det är svårt att passa in allting tycker jag, måste försöka hitta någon slags strategi på allt jag har för mig, så det blir någon ordning på det hela. ;)

Just nu sitter jag och småpluggar lite, har en massa olika inlämningar och prov nu innan lovet så det känns inte mer än rätt att plugga. Vissa saker är tråkigare än andra men sånt får man leva med. Ibland så blir det så att man halkar in på internet sen så sitter man där helt plötsligt och fixar sin farm på farmville eller tittar bloglovin, hehe. Igår så fixade jag en beställning på photobox som jag förhoppningsvis beställer denna vecka. Några bilder ska jag ha till en inlämning på svenskan, två bilder ville min bror ha, de är på han själv när han står på scenen och resten av bilderna är för det mesta mina naturbilder. Har framkallat 20 bilder förut men de var ganska små, plus att jag har ganska många nya (bättre) bilder nu så jag beställde några i 20x30cm format också, riktigt roligt tycker jag! :D Jag kommer självklart visa resultatet när jag får hem bilderna.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande. I engelskan så har vi läst en enkel version av Frankenstein och nu så ska vi skriva en historia om när vi själv skapar ett monster. Riktigt roligt faktiskt att för en gångs skull låta fantasin flöda! :)♥

Je est fénéante

2010-02-11 @ 21:34:12

Ännu en bild på fina Milica! :)

Sitter just nu och pluggar franska på glosboken.se, datorn gör pluggandet lite roligare men msn, facebook och bloggar är störande moment om man ska försöka plugga. Jag brukar tänka att jag ska stänga av allting innan jag börjar plugga, men har lyckats med det 3/100 gånger, hehe. Men är ganska stolt för att jag har snart lärt mig 26 ord på en kväll! Ikväll har jag även spenderat ungefär 1 timme på att fixa min farm på farmville, haha.

Förut idag köpte jag och pappa semlor och nu tycker jag att det är tid för en att komma ner i min mage, haha. Jag verkligen älskar semlor! :)♥

Canon Battery Grip BG-E5

2010-02-11 @ 20:00:04

(kass bild, men det är det enda jag har för tillfället)

Den här underbaringen (batterigreppet) är ny i kameraväskan! Köpte den för en del av mina julklappspengar och jag är verkligen nöjd! Det var även väldigt passande att jag hade fått ett extra batteri till min kamera av pappa i julklapp, då har jag två batterier att ha i batterigreppet nu. Den enda nackdelen är att kameran blir lite tung, men det spelar ingen roll, för de bra sakerna överväger de dåliga, hehe.

Baka en kaka

2010-02-09 @ 22:08:08


Det här inlägget skulle ut igårkväll (runt 22 tiden) men blogg.se strulade, men bättre sent än aldrig! :)

Ikväll hade jag inte så mycket att göra så jag har tripplat håret och bakat en kaka. Det var egentligen meningen att det skulle bli muffins, men då så fanns det inga formar hemma (dumma jag hade ju gått till affären för att köpa mjöl och ägg och så hade jag inte kollat om det fanns muffinsformar hemma...) så jag fick göra det till en stor kaka. Sedan så blev det ett litet experiment i ena hörnet av kakan, där lades det i jordnötter, själv så tycker jag att det var helt okej, men den var godare utan! Receptet hittade jag här!

Nu så ska jag nog ta och sova, måste få min skönhetssömn, haha. Näe men jag tycker att jag sover alldeles för lite så jag måste börja lägga mig lite tidigt! God natt. :)♥

Band of horses - The funeral

2010-02-09 @ 17:55:39


Denna låt är väldigt fin, den är jättebra också! Men på något konstigt vis så känner jag mig ledsen när jag hör den, ungefär som att låten ska representera något dåligt som har hänt i mitt liv, men jag kan inte komma på vad det är, väldigt mystiskt! Har börjat lära mig den nu på piano, det går framåt. :)

niondefebruaritvåtusentio

2010-02-09 @ 15:59:58På bilderna ser ni min vackra vän Milica. Vi var och fotade i helgen och de här är några av bilderna som vi tog, vill inte lägga ut mina favoriter än, de kommer förmodligen komma ut sist. Så ni kan förvänta er ett par bilder på henne framöver!

För en gångs skull så känns det inte som att jag simmar i skolböcker, tack och lov! Det är skönt att inte behöva ta med sig böcker hem varje dag, att inte behöva bry sig så mycket och tänka "Jag tror inte jag kan vara med någon i veckan, har för mycket plugg!". Det firar jag med blogginlägg, haha. Det finns ju så mycket jag har att berätta, ska försöka göra en plan så jag kan skriva om några saker i taget, alla inlägg kanske kan sprida ut sig hela veckan! Det är nog bäst att jag sätter igång med det nu innan jag skjuter upp det, jag återkommer. ♥

A new little ice age

2010-02-01 @ 19:10:05

En bild ur arkivet, dock med ny redigering. Har tittar igenom mitt arkiv ett ex antal gånger, det är ganska dumt av mig för jag längtar bara mer och mer till sommaren!

Anledningen till rubriken, för två veckor sen kändes det som att det kanske kunde bli varmare. Det var bara några ynka minusgrader, men sedan en vecka senare kom snön, och idag kom kylan! Imorse när jag skulle kolla temperaturen ute ville jag bara lägga mig i sängen igen, -30° C ute, kallt! Men det var bara att slänga på sig mer kläder och gå ut, men som tur var så fick jag skjuts av pappa.

Väl på skolan så hände en väldigt oväntad grej. Jag tror inte att många på skolan visste om att hon som äger alla engelska skolor i Sverige skulle komma på besök. Eftersom att hon var på besök så var det någon slags cermoni i gympasalen för hela skolan. Rektorn plus en massa andra pratade, det var faktiskt väldigt visa ord de sa! Sedan så skulle de dela ut diplom till elever som hade gjort något speciellt, eller var speciell. Bästa betyg i sin årskurs, bästa framstegen m.m. Sedan så skulle de ropa ut "Best in class award", och sen så hör jag mitt eget namn ropas i högtalarna. Ganska ovanlig känsla men det var riktigt kul! Ms. Bergström (hon som äger alla engelska skolor) gav mig ett diplom och sa någonting som jag inte kommer ihåg just nu, haha. Men det var jätteroligt iallafall att man vann ett diplom, händer liksom inte så ofta.

För övrigt så rullar livet på som vanligt. Plugget tar upp alldeles för mycket fritid men det känns ändå som att man har börjat komma in i det här med all engelska. Det har ju varit väldigt tomt här men det känns som att jag förklarar det hela tiden så tänker inte tjata om det ännu mer! Det har hänt en massa saker faktiskt, men de flesta sakerna ska jag nog ta upp i enskilda inlägg. Men en sak jag kan berätta nu! Vi får inte ha mobilerna på oss i skolan så varje dag när vi har slutat så kollar jag om jag har fått sms. Idag hade jag fått ett av min bror det löd såhär: En kille stötte till mig när jag höll i kaffe så nu har jag andragrads brännskador och är på sjukhus :(" Jag fick panik och ringde upp pappa, men han visste inget om det, då förstod jag nästan att det var på skämt men det var ju inget roligt skämt! Pappa blev också sur, men Martin verkade ju tycka det var kul...

Nu blev det ett riktigt långt inlägg! Förhoppningsvis så kan jag fortsätta med inlägg men kan inte lova något. ♥

RSS 2.0