God natt!

2010-03-31 @ 22:41:23
Nu är det nog dags för mig att sova, jag ska upp sex imorgon bitti (om mitt larm ringer vill säga..) för att gå upp till skolan. Jag hinner nog inte skriva innan jag åker iväg så det får bli när jag är hemma i Sörberge.

Jag måste verkligen skaffa en hyffsad webcam som funkar här hemma hos pappa, det blir så mycket enklare att knäppa vardagliga kort, då slipper man föra över dem till datorn, redigera (beskära ändra storlek m.m). Det måste fixas! ;p

Lady Gaga - Paparazzi (acoustic)

2010-03-31 @ 21:36:32
Håller på för fullt att lära mig denna låt på keyboard, det går framåt! :D Den är perfekt svårighetsgrad för mig, plus att den är sjukt bra akustisk. Testa den vettja! :)♥

Plugga matte

2010-03-31 @ 18:20:08
Nu ska jag iväg till Milica och plugga inför mitt matte prov. Det är roligare att plugga med någon annan, inte för att man pratar om särskilt mycket men om man har problem så kam man fråga och när man tar en paus så har man någon att prata om annat med, hehe. Jag måste hem relativt tidigt, ska packa för imorgon då åker jag till mamma över påsk! Medans så kan jag bjuda på en låt.

Paramore - Misguided Ghosts

Motljus bild

2010-03-31 @ 15:28:33
Min fina och bästaste vän Bea! Hon klippte lugg för inte så länge sedan och detta var en av de första bilderna på henne i ny frisyr. :)

Nu är jag hemma från dagens äventyr och planerar inte på att gå ut på resten av dagen. Utvecklingssamtalet gick bra, bara positivt! :) Efter det följde jag med pappa på hans jobb och nu är jag hemma igen. Ikväll måste jag plugga lite för jag har matte prov imorgon. Inte särskilt svårt men man blandar ihop en massa saker, så måste lära mig att skilja på dem.
Idag när jag och pappa var ute och åkte bil såg jag att snön vid sidan om vägarna har försvunnit, och jag såg några ljus gröna gräs strån! :D Jag längtar så mycket tills de första blommorna kommer, alltid lika roligt att fota. :)♥

Mysterious alarm

2010-03-31 @ 10:56:18

Det kommer vara några fler and-bilder framöver. Jag och Bea var uppe i sidsjön för någon vecka sedan och de flesta änder var gärna med på kort! Här ser det dock ut som att alla springer ifrån mig, hehe.

God morgon bloggen!
Det känns lite ovanligt att vara hemma mitt i en skolvecka, den här veckan är nästan som ett lov, gick måndag och så ska jag gå torsdag halvdag, skönt! :D Jag börjar bli lite orolig över hur jag ska ta mig upp imorgon bitti, mitt larm på mobilen har stängts av två dagar i rad nu av mystiska anledningar. Eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så måste jag ha ett larm av något slag. Jag kanske kan flörta med Bea så hon kan ringa och väcka mig, haha.
Nu ska jag duscha och fixa mig och sedan ska jag iväg på utvecklingssamtal, jag hoppas att det går bra där men det tror jag nog. Nu måste jag skynda mig! ;p

The Short Second Life of Bree Tanner

2010-03-30 @ 21:55:47
Det är för bra för att vara sant! Jag visste att det var någonting speciellt med Bree i Eclipse boken. Den här "extra novellen" kommer ut den 5 Juni och jag tänker definitivt köpa den! Nu vet jag inte om det är personer som läser min blogg som kanske inte vill veta hela historien, så ni kan läsa mer om det i det här inlägget (ni som kanske redan har läst boken eller är extremt nyfiken)! :)

Yellow eyes

2010-03-30 @ 20:42:46
En fin katt jag och Bea träffade uppe i Sidsjön. Ögonen påminner om denna katten jag träffade i somras, det var uppe i Sidsjön det med!

Nu börjar våren komma med små steg. Jag har inte använt min vinterjacka på ett par veckor nu och det är jätteskönt kan jag säga. Det är dock lite väl mycket snö kvar enligt mig, det är ju trots allt snart påsk och jag ser inte ett enda grässtrå (än).
Som sagt så har jag en ny design, är ledig idag och imorgon för att det är utvecklingssamtal på skolan. Jag hade inte så mycket annat för mig så började fixa och trixa lite. Jag vill göra mer förändring men när jag har tagit de första vårbilderna så ska jag nog göra en hel renovering på bloggen! :D♥

Ny design uppe!

2010-03-30 @ 20:29:57
Nu är min nya design uppe! Inte så stor förändring, den största är (som vanligt) headern då. Jag vågar inte riktigt ändra färger än, vi får se hur det blir med det mot våren/sommaren. :)

Crowded water

2010-03-29 @ 21:08:58
Håller på med en ny design, vi får se hur det går! :)
EDIT: Mitt 500:e inlägg! Det kanske borde firas med en ny bloggdesign imorgon kväll?

RSS 2.0