Så kan det gå...

2010-05-31 @ 17:10:08
... om man lämnar ett nytt inlägg uppe sen så sätter sig någon annan vid datorn och skriver lite som de själv vill.. ;p

Idag är det fint väder, det har det ju inte varit på ett par dagar. Det är inte så varmt men solen steker och därför tyckte jag att det passade med en blombild.

Nu har jag officiellt bara en läxa kvar på hela terminen vilket är jätteskönt! Jag ska intervjua tre vuxna om Sundsvalls sjukhus, jag har redan alla frågor förberedda så det är bara att ställa frågor. Ikväll ska jag även hjälpa Micke med hans läxa eftersom att han inte klarar av det själv... Vi kanske hinner gå ut en sväng, då kan jag nog ta ett par bilder på lite blommor, om jag hittar några förstås. Efter onsdag ska jag börja koda och photoshoppa min nya design, jag har redan en liten bild i huvudet så jag hoppas att det kommer funka som jag vill!

Min kille är mycket bättre än mej på allt! :D

2010-05-31 @ 16:25:48Och mycket bättre än mej på att fota, därför postar jag denna bild

Mors dag

2010-05-30 @ 17:14:54
Jag antar att ingen har glömt mamma idag, eller hur? :)

Själv så har jag precis kommit ut till Sörberge, kommer inte träffa mamma försän ikväll eftersom att hon jobbar... Då ska jag ge henne presenten jag köpte till henne i fredags, hopps hon blir glad! :D

Alldeles strax blir det att slänga in två pizzor i ugnen sen så ska jag umgås med min kära pojkvän. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det kanske blir att gå ut om det inte börjar regna, det ser inte så trevligt ut på himlen! Mitt
Beatles linne har jag inte fått kort på än, men förhoppningsvis kommer det nog en sån bild till veckan! Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat, vi får höras! :)♥

Två knäppa bilder kan vi nog bjuda på! :D


The Beatles

2010-05-28 @ 16:38:50
(bild)

Hallå där! :)
En rubrik och en bild som hänger ihop, The Beatles! Det började för några månader sedan när min bror hade tittat på Across the Universe (en film baserad på Beatles låtar), han fick upp ögonen för Beatles på riktigt och toklyssnade på dem. Jag har ju alltid vetat att de funnits och tyckt att deras låtar varit bra, men inte riktigt tänkt på att lyssna på dem. Efter min brors Beatles-mani så har jag öppnat ögonen för dem mer och mer, vilket jag är glad över för deras musik är verkligen någonting speciellt! Min bror har till och med köpt The Beatleas Rock Band till Wii, riktigt roligt! Igår när jag var på birsta hittade jag ett linne på H&M med fyra porträtt på medlemmarna i The Beatles och i ena hörnet (fram) står deras "logga"!

Nu är det äntligen helg och kvällen spenderas med Milica! Vi ska ut till birsta efter jag har ätit, hon skulle kolla efter jeans och jag vill fortsätta shoppa, har pengar kvar och hann inte köpa allt jag ville igår. Helgen blir lugn, städning av rummet ligget högt uppe på listan även lite SO-plugg. Nu ska jag hjälpa till och duka, ha det bra! :)♥

Solen skiner

2010-05-26 @ 19:57:58
Var nyss ute och (försökte) fota sidsjöbäcken med Hasse, det gick inte särskilt bra... Mycket sol vilket gör att man inte kan ha lång slutartid, men inget att hänga läpp över, denna bild är från Micke's stuga!

När vi var ute och gick satt det en kille på en bänk med tre hundar, en stor (läskig) hund och två små, jättesöta! ^^, Först frågade vi om vi fick fota hundarna sen började vi snacka foto. Han hade köpt en analog kamera typ 2001 för 30 000 kr, nu finns det mycket bättre kameror för betydligt mycket mindre pengar, tycker synd om han. Men han envisades om att fota analogt, fast det förstår man ju, jag menar 30 000 kr är mycket pengar! Fast nu för tiden så kan man inte bli besviken för att det kommer ut något nyare, bättre och billigare, det kommer ju sånt varenda dag, det kan ju kännas ganska typiskt!

Hej hopp!

2010-05-26 @ 18:19:45
Nu var det typ en månad sedan jag skrev sist, jag skäms! Men har dock en anledning, skolan! De senaste tre veckorna har verkligen varit ett helvete för mig, men sedan igår så har jag börjat kunna pusta ut igen. Inga mer prov kvar om det inte krävs omprov vilket jag inte tror. Jag var lite osäker på om jag skulle få göra ett i franskan men det visade sig att jag fick MVG på provet! :D Det här provet var 50% av mitt betyg och den andra uppgiften fick jag också MVG på så nu har jag ett säkert MVG i franska, skönt!
 
Nu insåg jag hur roligt det var att skriva i bloggen och jag har ju buntvis med bilder och saker att berätta om! Ojojojdå, verkar kanske som att bloggen kommer igång snart igen, har ju redan planerat en ny design.. ;)
Fick en kommentar om att visa min egensydda klänning jag skrev om i förra inlägget (en månad sen) som jag hade på balen. Så här kommer en bild på mig och Nathalie från balen!

Själv tycker jag att jag ser lite konstig ut på bilden, men det är för klänningens syfte jag lägger ut bilden så jag bryr mig inte! :)

RSS 2.0