Dag 01 – Om mig

2010-11-30 @ 19:29:01
Försöker hitta en ny bild på mig och kommer på att det inte existerar några sådana från min kamera, resultatet fick bli en bild från facebook tagen i somras när jag var i Tallinn med mamma, Micke (mammas sambo) och Micael (min pojkvän).
.
Emma-Lee Björk heter jag då, även jag som är på bilden, oväntat! ;) Jag har spenderat mina enda 15 år i staden Sundsvall som ligger rätt så mycket i mitten av Sverige. För tillfället går jag i nionde klass på Internationella Engelska Skolan i Sundsvall. Här i Sundsvall bor jag med min pappa, min storebror och min låtsas mamma i en lägenhet en bit utanför Sundsvall City. Varannan helg bor jag hos min mamma ute i Sörberge med endast hennes sambo nu för tiden, mina två äldre låtsas bröder pluggar och har liksom lämnat fågelboet i princip.
.
På min fritid så ägnar jag mig mest åt att sitta vid datorn, alldeles för mycket! Annars så pluggar jag för det mesta på vardagarna och på helgerna så umgås jag med vänner och min pojkvän. Vid datorn gör jag absolut ingenting viktigt vilket kan irritera mig när jag inser min dumhet och kunde använda denna tid till att plugga. Nu har jag i alla fall en "vettig" anledning att sitta här, att skriva i bloggen. Fota är även ett stort intresse för mig, dock så har det blivit undan lagt på grund av att skolan tar all min tid, även fast jag inte fotar så mycket längre så har jag fortfarande mitt brinnande intresse kvar, det känner jag på mig!
.
Om jag skulle beskriva mig själv som person skulle jag säga en knäpp människa, jag kan vara allmänt mongo och skratta åt ingenting, säga världens konstigaste saker och göra saker som nog får alla att titta lite snett på mig. Å andra sidan så är jag en väldigt lugn person också, jag har mycket tålamod i de flesta sakerna och jag tycker inte om att brusa upp mig för saker och ting. Hur jag är beror ju självklart på hur jag mår, vilket humör jag är på. Har jag en dålig dag så är det fan ingenting som går rätt och ingenting som är bra, om jag har en bra dag så har jag alltid ett leende på läpparna och gör allt för att sprida min glädje till personerna omkring mig. Oavsett vilket humör jag är på så vill jag alltid allas bästa, jag är nog väldigt snäll och omtänksam mot alla som förtjänar det, de som inte förtjänar det suddar jag ur mina tankar så gott det går, de ska inte få min energi!
.
Jaa, det är svårt att förklara sig själv, om det är någon som läser och vill veta mer så är det bara att fråga, om jag kommer på något själv så lägger jag till det! Då är dag ett avklarad, 29 kvar! :)

Back on track?

2010-11-30 @ 19:04:38
Hallå där bloggen!
.
Jaa, är jag tillbaks igen? Det vet jag inte riktigt. Sen jag låste min blogg så har den ibland varit helt bortglömd, till och med allt som har med bloggvärlden att göra ibland. På senaste tiden har det hänt lite olika saker som jag skulle tycka va roligt att skriva om i bloggen och jag har fått tillbaks mina "känslor" för den, haha. Såg alldeles nyss en slags lista på paow's där man ska skriva om en sak varje dag, det verkar jätteroligt och intressant så jag hade tänkt börja med det i alla fall! Plus att bloggen är en väldigt bra sak att träna sin korrekta svenska med, på msn är det lätt hänt att man skriver alla möjliga konstiga påhittade ord, jag försöker mitt bästa att skriva så bra svenska som möjligt, så jag blir bra på det, pappa klagar så mycket över att jag säger slang ord och en massa konstiga "icke-svenska" ord, så det blir väl två flugor i en smäll! Här är då listan:
.
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
.
Jag är lite besviken på den gamla designen jag har men det finns absolut ingen tid över att göra en ny, jag måste känna efter först om jag känner att jag verkligen vill hålla bloggen öppen, annars så är det ju inte onödigt att göra en ny design! ;p Dag 1 börjar jag med direkt efter detta inlägg! :D

RSS 2.0