Årsresumé av 2011

2011-12-31 @ 15:08:12
Jag vill bara varna er om att detta är er LÅNGT inlägg!!

Nu sitter jag här, sista dagen på 2011. Jag minns början av det här året, då var jag väldigt intresserad av mitt stjärntecken och köpte en bok om just vågen, som berättade hur mitt år skulle vara, månad efter månad. Till en början läste jag introduktionen till boken, jag är verkligen en våg! Allt som stod där passar in på mig, men det var en sak som jag fastnade för där i början. Det stod en liten rad med årtal som kommer vara speciella för mig, 2011 var ett av dem åren.


Firade nya året 2011 med fina vänner, vi hade en galen och rolig natt, haha!Det här året har varit annorlunda, verkligen! Det hela började med en olycklig kärlek, trots att vi hade gjort slut tillsammans den 13 december bara några veckor innan. Jag hade insett hur mycket han verkligen betydde för mig men han hade funnit känslor för någon annan, det var en jobbig period. Som tur var bestämde vi tjejer i 9B att vi skulle umgås mer och vips åker vi till Stockholm tillsammans, en av de roligaste resor jag har gjort! Vi kom varandra väldigt nära och jag älskar dem alla med hela mitt hjärta.


Min mamma flyttade in till stan, det var jag glad över och här sitter jag i mitt nya rum. Har dock bara cambilder från den tiden.Hemmakvällar med tjejerna!
Här nedan kommer bilder från Stockholmsresan!
Under tiden då vi umgicks mycket, nationella förstörde mig och hela nian bara var jobbig så blev jag "kär", några
gånger. En person var fan jävligt länge, olyckligtvis nog. Som tur var insåg jag att han inte var något att ha, efter sisådär tre jobbiga månader... Jag lyckades även på något vis träffa en kille som är ganska mycket äldre än mig, tack och lov så släppte jag honom snabbt!
Jag har inga passande bilder men jag såg ut såhär under den tiden i alla fall!
Här är även lite random bilder från skolan, eftersom att mitt liv för det mesta gick ut på att kämpa i skolan.Mot slutet av nian hade vi en bal på skolan, så underbart att få umgås med alla niorna. Innan det hade min klass även en klassresa och det var en sån himla sjuk resa, haha! Sedan hade vi graduation, stå i de blåa kapporna utanför IESS och kasta sina hattar, det är nog en av de bästa ögonblicken i mitt liv. Att få kasta av sig alla stenar som tyngt en från IESS, bara kasta dem i luften och aldrig mer se dem, vilken befrielse! På kvällen umgicks vi lite och kvällen slutade med att ett gäng satt utanför skolan och pratade, sedan en obligatorisk tur till Big Boy! Detta var även starten på en regnig, komplicerad och jobbig sommar.Klassresan:

Prom:


Graduation och kvällen efteråt:Kärleken var inte på min sida för inget som jag försökte mig på fungerade. Jag kunde inte glömma honom men jag kunde samtidigt inte vara tillsammans med honom, han bodde ju så jävla långt bort, jag skulle aldrig klara av det. Samtidigt fanns den andra han, som liksom skakade om i hjärnan min. Sedan kom gatufesten, då hade jag så otroligt kul, jag såg Jaasoon Deruuloo (PING Stockholmstjejerna om någon läser ;)) med mina underbara Stockholmstjejer, sjöng med till Oskar Linnros ljuva stämma med mina vänner från Sallyhill/Nacksta, sen Veronica, för att inte tala om underbara Veronica Maggio. Det var första gången jag hade träffat honom på väldigt länge, men att se Veronica med honom bakom mig skrikandes hennes genialiska texter, när han bär min väska och lyfter upp mina armar för att han vill att det ska vara lite mer drag på mig. Det var underbart, å så underbart!Gatufesten:
Åkte ambulans hem, yää! :D Julias (hon som sitter bredvid) mamma skjutsade hem oss, vi var inte skadade eller liknande!

Lite random bilder från sommaren! :)
Jaa sen blev allt bara knas. Mitt hjärta krossades och det fanns en famn som ville ta hand om mig. Den famnen var trygg men det kändes ändå konstigt. Efter lite om och men så blev det vi igen, tredje gången gillt. Inte mycket senare började jag läskiga gymnasiet! Jag kan säga er en sak, jag är ledsen att jag velade så mycket om vilken linje jag skulle gå. För att börja estet/media på NTI med awesome klassen ES1 är fan en av de bästa val jag har gjort i mitt liv! Jag kunde inte trivas bättre med den klassen eller den linjen, jag är så glad att jag valde som jag gjorde!


Det är lite så på den vägen det har gått. Vår klass har blivit tightare, jag är mer kär i Micael än någonsin och livet är väldigt enformigt om man ser det ur det stora hela. Idag sitter jag i mitt nymöblerade rum men min nya coola TV. Jag är sjuk och mår inte alls bra för att ha särskilt kul ikväll, men det skiter jag i. För jag lyckades få planer ikväll ändå trots allt och jag ska fan inte skita i dem!

Jag hoppas att någon orkade läsa det här! Om inte annat så hoppas jag att ni tyckte om bilderna iaf! :)

Bilderna är bland annat från facebook men även mina egna ibland. Eftersom att jag inte har varit så aktiv med fotandet så fick det bli bilder från andra fotografer, hoppas att det är okej med er! :)

Och hörrni, ni som läser min blogg, Gott Nytt År på er!! Ni förtjänar det bästa, det gör alla. Ta hand om varandra och glöm aldrig vem du är. Jag hoppas att 2012 blir ett bra år för er! :)♥

The sound of silence

2011-12-28 @ 23:09:24


Jag smälter varje gång jag hör den, så fullkomligt underbar! ♥

God jul på er kära läsare!

2011-12-24 @ 14:57:27


Jag fick en ritplatta i julklapp av min älskade pojkvän och jag var självklart tvungen att leka på en gång! Därför gjorde jag en julhälsning till er i samband med Kalle Anka på TV. Jag hoppas att ni har en fantastiskt underbar jul älskade läsare! ♥

Det är okej att gråta

2011-12-22 @ 22:15:01

Gäddhäng och grejjer, och nej, jag försöker inte visa musklerna. Tycker jag ser lycklig ut på bilden, vilket passar inlägget trots rubriken!

Jag har blivit väldigt "blödig" på senaste tiden, jag menar då alltså inte att jag blöder utan jag gråter väldigt ofta, eller ofta ska jag inte säga, men väldigt lätt! Olyckligtvis nog har det hänt många saker på senaste tiden, både gott och ont, som har fått mig att gråta. Det kan vara allt från ett litet tjaffs med Micael till Chucks confession till Blair i Gossip Girl men även att se något så otroligt stort i unga talanger.

Jag vet inte om det är min livssituation eller om det är min omgivning som har skapat detta, men på något vis känns det faktiskt bra att jag kan gråta. När jag var yngre grät jag normalmycket skulle jag väl tro, men jag grät alltid av fel anledning. Jag och Patricia pratade om det här igår, att barn lätt gråter om de känner att de har gjort bort sig eller sagt något konstigt, det gjorde jag alltid. När jag spillde ut en mugg oboy skämdes jag så mycket att jag började gråta, jag visste ju att det inte var med meningen och att det absolut inte gjorde något, men jag skämdes så mycket att jag grät. Om jag råkade säga något roligt som alla vuxna började skratta åt gick jag oftast iväg och grät i min säng.

Å andra sidan när människor var dum mot mig eller sa elaka saker, då sög jag bara åt mig allt som en tvättsvamp och på kvällarna kunde jag sitta på sängen och bara titta in i väggen. Jag var ett blankt blad, orden och händelserna hade tömt mig totalt. Om jag hade gråtit då istället hade jag nog glömt det mycket lättare, istället lät jag saker äta upp mig inifrån och det dödade mig långsamt.

Idag känns det bra att jag gråter och att jag gråter åt rätt saker. Jag gråter om jag är ledsen, jag gråter (glädjetårar) om jag är glad. Jag har läst någonstans att tårar är ord hjärtat inte kan säga, jag håller fullständigt med. För att gråta är så vackert ändå, det är ett bevis på att det finns inget jag kan säga, bara gråta, tills det känns ok igen.

Vissa stunder när jag har varit otroligt ledsen och gråtit ögonen ur mig har allt känts hopplöst. Min mamma sa att tårarna hjälper, men det gjorde dem inte, då kändes dem bara onödig och dramatiserade hela händelsen ännu mer! Samtidigt kunde jag inte ha varit mer lycklig över att jag grät igår när jag var på Engelska Skolans julshow. Att jag grät där, bredvid Patricia, på grund av att jag såg så mycket potential i dessa unga stjärnor, att jag såg glädjen i dem av att stå på scen, att se deras otroliga talanger och deras stora mod att ställa sig på en scen framför hela skolan på 600 elever. Jag var stolt över främmande människor, det låter konstigt men det helar min själ. Att vara lycklig för någon annans skull är en av de vackraste saker jag vet. Därför uppskattar jag mitt liv, att jag kan gråta, för jag kan känna verklig lycka för andra, det är oslagbart.

För er som har läst allt, cred till er, till er andra, det kanske inte är så intressant det här ändå? Mig kvittar det, jag ska posta det här, oavsett om Obama eller lilla Elsa i Norrlands skogar ska läsa det.

Ny header!

2011-12-20 @ 22:32:00
Jag har en ny header som ni kan se! Gjorde den lite spontant då Patricia ville fota mig till hennes projekt. Så det är alltså Patricia som är fotografen och jag fick låna bilden! Vad tycks? Jag är rätt så nöjd, vet att jag kunde ha redigerat bättre och så men jag var så less på min gamla, haha. Ska se om jag orkar göra en nyare i framtiden men denna ska vara kvar tills dess!

Gamla headern:


Nya headern:


Wonderful

2011-12-20 @ 21:29:38Otroligt grymma mjölkskummare, apelsiner, snöbollar, julklappar, kramar, vattenflaskor, angry birds, pussar, knäppisar (jag och Micael), knäppa videos på internet, iPhone-spel, mysa, maltesers och retliga kittlingar. Det är min kväll typ och jag kunde inte ha älskat den mer! ♥

Varför?

2011-12-20 @ 01:15:17
Varför i hela friden är jag vaken nu?! Känner mig patetisk, dum.

Kommer nog inte kunna sova heller. Älskar livet.

Coldplay - Hurts like heaven

2011-12-19 @ 22:30:00


Den här låter diggar jag till på bussen så att gamla tanter tittar snett på mig, skuttar över gatan så att bilar tutar och dansar runt inne på mitt alldeles för stökiga rum så att jag halkar till på fläcken där all hårspray hamnar på golvet så att det blir sådär farligt halt.

Jag känner mig lycklig när jag hör den här låten helt enkelt och det är fullständigt underbart!!

Vi låser in oss själva i vårt egna lilla cyber-fängelse

2011-12-19 @ 20:54:27

Försöker lära mig att använda instagram, twittra bilder osv. osv. men det tar sin lilla tid att vänja sig vid en awesome telefon! haha. Detta är alltså en bild jag tog idag på väg hem från skolan som sedan är redigerad i instagram. Jag är otroligt nöjd med kameran i mobilen, superbra är den!

När jag väl pratar om min mobil tänkte jag vandra iväg på tanken av att hela livet är i princip uppbygt på elektronik. Det vet ni ju men det börjar ju kännas läskigt när man väl tänker efter på vad och hur man gör saker och ting! Jag menar, jag ville delvis ha en ny mobil för att kunna använda den mer som en handdator med facebook, twitter och kunna googla saker på bussen utan att oroa mig över ett trådlöst internet eller inte.

Det är jobbigt att gå en dag utan något elektroniskt som mobil, dator etc. Men när man väl har valt att lägga ifrån sig allt, som jag brukar göra när jag är med Micke ute på deras torp, då känner jag verkligen lättnaden. Känslan av att inte bry sig om allt som skrivs på facebook, vem som har skrivit på min logg eller om någon har kommenterat bloggen. Att slippa tänka på om någon ska smsa mig och tänka "jag tar det senare", det är så otroligt skönt.

Det är nästan så att min generation låser in sig själv i sitt egna fängelse, sitt egna lilla cyber-fängelse. Visst, jag kan chatta med allt och alla, få reda på allt som händer i världen och livestreama katastroferna i Asien, men inte fan kan jag känna riktigt umgänge framför en jävla datorskärm. Jag uppskattar verkligen alla chanser jag har när jag umgås med människor i verkligheten (nu låter det som att jag är en psykpatient som aldrig får träffa människor, haha...).

Det jag menar är att när jag sitter vid skåpen i skolan med mina klasskamrater och vi pratar om allt och ingenting, skrattar så att vi får ont i magen eller berättar konstiga saker för varandra, det är då jag känner mig riktigt lycklig. När jag verkligen är omringad av allt det underbara som mina vänner gör och är. När jag tittar på film med min familj eller när jag ligger och kramas med min kärlek. Bara att veta att någon är i samma rum, auran från någon annan, hundra tusen gånger bättre än en djup och intressant diskussion över facebook.

Jag vet att det känns omöjligt och jag kommer fortfarande använda min dator och min mobil, men vafan, jag ska uppskatta de stunder jag har med andra ännu mer och se till så att jag kan skapa fler tillfällen som är så! Jag tycker även att ni ska fundera över hur ni tycker om ert lilla cyber-fängelse, för det är ganska skönt att komma ut ur cellen ibland! ♥

EDIT: Eller det kanske bara är nördar som jag som känner på detta vis? haha ;)

Vardagsproblem

2011-12-19 @ 16:03:29
Jag känner för att göra om bloggen lite! Men jag känner även för att titta ikapp Gossip Girl som jag har halkat efter i... Måste nog göra det lite för Patricia's skull så att hon kan berätta alla hemligheter hon måste hålla om det som händer där!! Plus att jag har blivit lite förälskad i Chuck och Blair igen så jag måste ju titta för att se om de blir tillsammans eller inte, eller om allt slutar i kaos som vanligt.

Jag har ju även lite plugg som måste göras men jag orkar ju inte göra det!!! Först på schemat står diska i alla fall, som om min kväll inte kunde bli roligare!

Måla naglarna vill jag också göra... Prioritera tiden Emma-Lee, då klarar du av det!

Thank Apple for Siri

2011-12-19 @ 14:06:02


Den här var lite rolig tycker jag! Verkar vara en reklam som går i USA om jag har uppfattat det rätt. Jag är så glad att jag själv har Siri nu, även fast hon inte vet något om Sverige, än... ;)

Finaste smset någonsin

2011-12-18 @ 22:22:40
Så få ord med så mycket kärlek och betydelse. Det absolut finaste sms jag någonsin har fått!

19 Augusti 2011, 00:00
"Vi är kärlek, älskling"

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Så kan det gå!

2011-12-18 @ 20:24:03


Jag länkade förra inlägget till Micael på hans logg, tänkte inte på att jag delade min blogg på facebook då, men titta så många besökare jag fick!

Vet inte om jag vågar kasta ur mig mina känslor i bloggen ikväll, vi får se!

I'm sexy and I know it

2011-12-18 @ 19:44:45
Den här lägger jag ut för din skull pälsko eftersom att du tyckte det var så fint när han dansade så! ;)

Sedan vill jag även lägga ut låten för den är jävligt bra!


Hallå!

2011-12-17 @ 00:01:14


Jag är riktigt jävla glad kan jag säga! Tusen tack älskade mamma för min tidiga julklapp, jag ska ta hand om den med mitt liv! ♥

Vad hände med julen?

2011-12-15 @ 17:10:55

Det här känns inte bra. Jag har noll julkänsla och jag känner mig till och med lite arg över julen, jag blir ännu mer arg på mig själv för att jag blir arg! Men jag tror att jag har förstått nu varför det är på detta vis. Allt är så materiellt, julklappar, pengar, stress och mest bara kaos. Landningen inför jul var verkligen inte bra och nu känns allt bara upp och ner!

Jag längtar tills mina nära och kära öppnar sina julklappar från mig, för just nu känner jag verkligen bara för att ge! Något speciellt, unikt och personligt vill jag ge, men det får vänta tills nästa år för jag har snart köpt alla mina julklappar, tyvärr... Men nu har jag bestämt mig för att ge, säga fina saker till mina nära och kära, skratta, ge fina minnen, jaa, jag vill bara göra min lilla värld till en bättre plats helt enkelt!

Fast jag hänger ju inte läpp över att jag vet om två av mina julklappar och jag vet att båda två är superduper bra och jag kommer att använda dem som bara den!! Ni får veta vad det är efter jul, hehe... ;)

Dela din blogg på facebook

2011-12-13 @ 20:18:51
Jag funderade lite idag över det här med att dela sin blogg på facebook, alltså att man lägger ut alla inlägg man har skrivit på sin logg så att alla kan se och helst gå in och läsa bloggen, möjligtvis för att få fler läsare men antagligen främst för att få ut sin blogg till allmänheten.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag har lite fobi mot det där, visa min blogg för hela min facebook, vad konstigt och naket. Jag menar, jag skriver ju så personliga saker i bloggen, ibland blottar jag mina djupare känslor här, ska mina släktingar eller gamla klasskamrater jag aldrig pratar med läsa det då? Det känns läskigt, men ändå är jag fullt medveten om att de kan lika gärna läsa alla mina inlägg, bara de vet om att jag har en blogg.

Då flyger jag iväg med mina poetiska och funderande tankar till hur läskigt det egentligen är att hela världen kan läsa just precis detta ord jag skriver, bara de vet om att jag finns. Tänk så många främlingar som inte känner mig som kanske har hamnat här någon dag och läser om att jag är glad över dagens och gårdagens bravader. Jag ska inte vandra iväg på denna tanke alldeles för långt.

Det jag vill komma fram till är att jag vill inte göra värsta reklamen för min blogg på facebook, det känns bara inte rätt. Om någon bryr sig tillräckligt mycket för att gå in här så vet jag att de få läsare jag har i alla fall bryr sig om min blogg, och oavsett om det är fem personer om dagen eller 1000 personer så är jag lika glad för det! Jag vill inte ha min blogg för att bli känd eller för att människor ska tycka om mig, om jag möjligtvis vill bli känd någon dag så ska det vara för att jag skriver om vettiga saker och viktiga frågor (jag försöker ibland i alla fall), det ska inte vara på grund av hur jag ser ut eller om jag har bråkat med nästa tillskott i "bloggvärlden".

Jag hoppas att någon orkade läsa en av flera måndagsfunderingar från mig! :)♥

Positiva tankar

2011-12-13 @ 16:15:40
Idag är jag glad och jag ska förbli glad idag! Jag har en sak kvar att göra i skolan vilket är att läsa ut min bok, inte så ansträngande och jag fick även reda på en otroligt bra sak idag! Vi ska få göra ett valfritt arbete på Medieproduktionen med temat "Kontinitet" och jag har fått världens idéer. Jag ska skriva en text som behandlar ämnet men även fota saker som hör ihop med texten, jag ska alltså få göra två av de saker som jag älskar, HUR GLAD?!?!

Sedan är jag även otroligt glad över igår. Jag och min kärlek firade tre månader (hihi, lite jag vet, men vi brukar säga att vi har varit tillsammans i fyra år ^^) och jag hade en sån underbar kväll med honom, en av de bästa kvällarna vi har haft tillsammans på länge. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men vi hade mysigt och såg film, busade med varandra som att kittlas eller kalla varandra konstiga saker och skrattade, pussades och kramades i massor, han är så underbar min kärlek.

Jag känner att jag har lite energi till att städa mitt rum vilket aldrig händer men idag verkar vara ett undantag! Jag ska möjligtvis beställa min julklapp med mamma ikväll och jag sitter på nålar så mycket som jag har längtat efter denna julklapp!!! Imorgon ska jag sova hos Micael igen för då ska världens bästa lillebror Oskar (egentligen Micaels lillebror men han är lika mycket min lillebror) vara med i luciatåget på sin skola vilket jag självklart måste se!

Med detta positiva inlägg bjuder jag på en lite konstig bild på mig själv, hehe. :)


Du rubbar hela min existens

2011-12-11 @ 23:29:24


Tänkte skriva en favorit i repris. En dikt som är en av mina favoriter, så få ord med så mycket betydelse.

"Säg till om jag stör
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen."

- Evea Kilpi

Äntligen en mysig kofta!

2011-12-11 @ 10:23:00


Jag hittade även denna underbara kofta på vintage-avdelningen inne på Weekday. Den väger ett ton och är lite stickig men jag älskar den ändå! ♥

Dr. Martens store

2011-12-10 @ 23:45:08


Idag var jag inne på Dr. Martens store och jag kan bara säga att det var magiskt. En jättemysig butik som hade en alldeles egen "stil" eller vad man ska säga, svårt att förklara, haha. Jag köpte ju mina Doc's bara för någon månad sedan så ett par skor blev det inte. Men gula och lila skosnören fick följa med hem!

Ack, Sundbyberg

2011-12-10 @ 20:33:10

Känns ganska coolt att sitta i Oskar Linnros hemstad, om jag ska vara ärlig.

Glee

2011-12-09 @ 23:38:03Två låtar ur senaste avsnittet av Glee. Kan inget mer än att älska dem! ♥ Det har varit sångerna på våra läppar i skolan de senaste två dagarna, haha.

Trött som ett as

2011-12-09 @ 08:30:33


Haha, jag som säger att jag inte fotar egopics! I alla fall, jag sitter på skolan en och en halv timme innan jag ska börja för att plugga inför Samhällskunskapsprovet vi har idag som handlar om Sveriges statsskick. Kunde inte bli tråkigare. Jag har knappt haft tid att plugga denna vecka på grund av ett fullspäckat schema så jag får skylla mig själv helt enkelt. Jag hoppas att det går relativt bra på provet i alla fall...

Sitter även här i min nya mössa (bilden), vad tycks? Jag älskar den, den är jättevarm och gosig, jag ser ganska söt ut i den (jaa man får tycka bra om sig själv ibland) och om man skakar av den som en hund brukar skaka av sig vatten så blir den torr på nolltid! Så den är definitivt värd pengarna!

Inatt fick jag spendera natten men min kära efter att ha varit på birsta en hel dag och shoppat julklappar, känns skönt att några klappar är klar i alla fall. Senare idag efter skolan ska jag iväg till Stockholm över helgen för ännu mer shopping, haha. Kommer vara pank innan nästa vecka.

Nu måste jag nog återgå till mitt underbara liv, hehe.......

Egopics

2011-12-07 @ 22:49:40
Jag är väl inte så mycket för att fota "egopics" på mig själv, känns för det mesta bara konstigt. Men idag var jag på Nobel Prize Dinner på engelska skolan så jag spenderade tid på att fixa mig, då kan jag lika gärna fota lite, dock med webcam!Med tanke på min bildkvalité och all tid jag spenderar på att fota (ingen tid alls) så kommer det nog vara mycket musik här på bloggen ett tag. Inte i detta inlägg dock, för här finns det ju bilder, mohaha!

Peace, love and understanding

2011-12-07 @ 00:52:01
Klockan är tjugo i ett i skrivande stund, jag kan inte sova. Min tinitus är galen och det enda jag gör är att vrida mig i mina egna plågor för att jag inte kan sova. Så jag ligger och funderar lite över livet, livet är så stort men ändå så litet. Hur går världen ihop med så många liv som finns nuförtiden? Eller går den ens ihop? Jag tänker på döden och är rädd, sexton år av mitt liv har gått och jaa, det känns som att de är bortkastade. Eller nee, jag ångrar mig, jag har ju bara lagt grunden för mitt framtida liv, mitt liv har ju knappt börjat än! Det är så mycket läskigt här i världen som skrämmer mig.

En sak som får min mage att väda sig ut och in är människor som saknar förmågan att visa respekt. Människor som är elaka mot andra människor helt utan anledning, det gör så ont i mitt hjärta att inse hur många det egentligen finns som är som är såhär... Varför kan inte människor vara snäll bara? Detta säger jag inte endast på grund av samtalsämnet men vår värld och vår verklighet är så krokig och förstörd...

Jag ville bara berätta en sak som jag kände nu, alldeles nyss. Jag läste ett inlägg på en blogg där bloggerskan berättade om sin pojkvän, sin första pojkvän. Hon är 23 år och detta var hennes första pojkvän, hon beskrev hur de träffades och hur hon kände för honom, jag grät när jag läste det. Det var så otroligt vackert att se små blommor växa upp ur denna betongvärld, att se saker som får oss att leva vidare, kärlek och lycka. Jag är ingen som kommenterar bloggar direkt, men denna gång var jag bara tvungen. Jag skrev att jag grät när jag läste det och förklarade hur vackert jag tyckte att det var och tro mig, känslan jag fick när jag insåg att hon kommer att läsa mina ord, den känslan är obeskrivlig. Hon kommer antagligen bli jätteglad över min kommentar och det värmer mitt hjärta något så otroligt.

Det jag vill komma fram till är att man mår bra själv av att sprida glädje, jag lovar er! Så snälla rara ni, säg "go fuck yourself" till denna fuckade värld och sprid glädje, för det värmer så mycket i sitt egna och i så många andras hjärtan när man gör det! ♥

Rensa tankarna

2011-12-06 @ 20:57:01
Rensa tankarna lite med matteplugg och serietecknande. Måste ta tag i mina problem snart, på allvar!

Jag får fösöka sprida lite positivt glädje till er (mest till mig) med denna bild!

The way you are

2011-12-05 @ 21:15:45


Skulle inte tacka nej till att sjunga denna duett med den jag älskar! ♥ Han kan dock inte sjunga, så det kanske inte blir så bra ändå, hehe... :')

Några rader ur min "hemliga" blogg

2011-12-05 @ 20:12:12
Jag sitter här och försöker plugga inför ett samhällskunskapsprov, det handlar om sveriges statsskick och jag kunde inte ha varit mer uttråkad! Jag smsar samtidigt med mitt kusinbarn som går i åttan, hon hade en uppgift där hon skulle skriva en novell (typ) och jag blev så otroligt avundsjuk! Jag vill också få skriva långa uppsatser i både svenska och engelska, där jag får berätta hur jag känner eller hitta på en rolig, fin eller knasig historia.

Det är stunder som denna då jag verkligen förstår hur kul det är att skriva. Jag känner ofta att det antagligen inte är många i min ålder som uppskattar min blogg som jag själv uppskattar den, för det är inte så många bilder och jag skriver ofta om mina känslor fast på typ ett undertonat vis. Jag tycker om att berätta saker jag har i mina tankar i text och det är ofta jag flyger iväg med tankarna. Jag har faktiskt en hemlig blogg, där jag skriver mina allra djupaste och hemligaste tankar, det är bara få personer som kan komma in på denna blogg och det är jag glad över. För de tankarna ska inte komma ut till allmänheten! Men jag tänkte faktiskt bjuda på ett stycke ur den bloggen just nu, bara för att få ut det till världen! :)

"Solnedgången vid vattnet lockar mig, den är så enastående. Jag sitter vid strandkanten och tittar ut mot horisonten, där ute är det farligt, där ute var jag, långt under denna vackra sol, långt under allt som känns bra. Jag börjar tvivla på att detta är sanning, jag kanske somnade på bottnen av havet och detta bara är en dröm. Det får bara inte vara sant så jag jagar ut tanken ur mitt huvud, den vågar inte återvända igen. För jag är så lycklig, så inget ont kan tränga sig genom denna lycka, inget!"

Detta är ett stycke av sju som ingår i ett av mina inlägg som heter "rädda mig ur min egna själ". Jag vet inte om ni förstår, jag hoppas det i alla fall! ♥

C is for cookie, that's good enought for me

2011-12-05 @ 16:32:43
Jag mår inte så bra. Kunde inte sova inatt för mitt huvud sprängdes och min tinitus fick ett rage-utbrott och pep som aldrig förr. Idag har jag haft ont i halsen och varit allmänt seg i huvudet, när jag kom hem (skippade idrotten, skulle typ ha svimmat då) svettades jag som en gris trots att jag bara hade t-shirt (i vanliga fall skulle jag frysa ihjäl med de kläderna) och allt bara snurrade. Jag har försökt att plugga eftersom att jag har så mycket att göra i veckan men ska tag i det på riktigt efter middagen då jag har fått i mig lite energi.

I denna sorg vill jag visa er något otroligt häftigt och något som jag VERKLIGEN vill ha, nämnligen denna mugg här nedanför. För det första, det är cookie-monster, det är anledning nog! Men för det andra så har den en lite ficka under sig där man kan förvara kakor, HUR AWESOME?!?!?! Så, ja tomten, detta vill jag ha i julklapp! ♥
Tumblr_lvighii0ly1r6gp0po1_500_large
Klicka på bilden för länk. Det är dock bara till we♥it.com, vill gärna veta var man kan köpa den!Hehe.... :')♥

Nobody 'cept you

2011-12-04 @ 21:49:59


Den här är till dig min kära! ♥

Baggarna ♥

2011-12-04 @ 18:23:41Jag vill för det första tacka min bror som önskade sig en bok i julklapp, för om det inte vore för honom skulle jag antagligen inte ha fått tag i denna underbaring. Det är nämnligen såhär att det som finns i mina händer på bilden är en stor fet jävla bok på 450 sidor som berättar hela historien om världens bästa band The Beatles.

Som ni antagligen vet så är jag ett stort fan av detta band, jag har alla tröjor som h&m haft i deras kollektion som har Beatles på sig och jag lyssnar på deras musik väldigt ofta. Jag tycker att de var otroligt stilig under 60-talet och att de har en väldigt intressant och ändå kort historia. Men eftersom att jag är en musikperson så har jag mest gottat mig i musiken, melodier, texter och varför låtarna skrevs. Jag har aldrig riktigt brytt mig så mycket om dem, därför tyckte jag att denna bok var bra, för nu kan jag lära mig massor!


---

2011-12-01 @ 21:27:28


Bilderna är från we♥it.com

RSS 2.0