Dela din blogg på facebook

2011-12-13 @ 20:18:51
Jag funderade lite idag över det här med att dela sin blogg på facebook, alltså att man lägger ut alla inlägg man har skrivit på sin logg så att alla kan se och helst gå in och läsa bloggen, möjligtvis för att få fler läsare men antagligen främst för att få ut sin blogg till allmänheten.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag har lite fobi mot det där, visa min blogg för hela min facebook, vad konstigt och naket. Jag menar, jag skriver ju så personliga saker i bloggen, ibland blottar jag mina djupare känslor här, ska mina släktingar eller gamla klasskamrater jag aldrig pratar med läsa det då? Det känns läskigt, men ändå är jag fullt medveten om att de kan lika gärna läsa alla mina inlägg, bara de vet om att jag har en blogg.

Då flyger jag iväg med mina poetiska och funderande tankar till hur läskigt det egentligen är att hela världen kan läsa just precis detta ord jag skriver, bara de vet om att jag finns. Tänk så många främlingar som inte känner mig som kanske har hamnat här någon dag och läser om att jag är glad över dagens och gårdagens bravader. Jag ska inte vandra iväg på denna tanke alldeles för långt.

Det jag vill komma fram till är att jag vill inte göra värsta reklamen för min blogg på facebook, det känns bara inte rätt. Om någon bryr sig tillräckligt mycket för att gå in här så vet jag att de få läsare jag har i alla fall bryr sig om min blogg, och oavsett om det är fem personer om dagen eller 1000 personer så är jag lika glad för det! Jag vill inte ha min blogg för att bli känd eller för att människor ska tycka om mig, om jag möjligtvis vill bli känd någon dag så ska det vara för att jag skriver om vettiga saker och viktiga frågor (jag försöker ibland i alla fall), det ska inte vara på grund av hur jag ser ut eller om jag har bråkat med nästa tillskott i "bloggvärlden".

Jag hoppas att någon orkade läsa en av flera måndagsfunderingar från mig! :)♥

Kommentarer
Postat av: Chayenne - En av Sveriges skönaste unga mammabloggar.

Dagens blogg, ny omgång! Va gärna med du också och tävlar för att synas bland cirka 600-750 besökare som jag har varje dag ;)

http://sense.webblogg.se/2011/december/vinnaren-bli-dagens-blogg-9.html

(förlåt om du inte gillar reklam)

Ha en bra fortsätt dag :)

2011-12-14 @ 12:53:42
URL: http://sense.webblogg.se/
Postat av: Vem...?

jag håller med dig heeelt! :O

2011-12-14 @ 19:37:18
URL: http://tinanj.se
Postat av: Bella

Dina funderingar är alltid bra funderingar! Jag har själv tänkt på detta, i början gjorde jag det, men nu känns det mest fel, på precis de sätt som du säger.

2011-12-15 @ 16:32:35
URL: http://bellalinderoth.blogg.se/
Postat av: Sofia

2012-02-05 @ 15:06:26
URL: http://sofiamagdasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0