Några rader ur min "hemliga" blogg

2011-12-05 @ 20:12:12
Jag sitter här och försöker plugga inför ett samhällskunskapsprov, det handlar om sveriges statsskick och jag kunde inte ha varit mer uttråkad! Jag smsar samtidigt med mitt kusinbarn som går i åttan, hon hade en uppgift där hon skulle skriva en novell (typ) och jag blev så otroligt avundsjuk! Jag vill också få skriva långa uppsatser i både svenska och engelska, där jag får berätta hur jag känner eller hitta på en rolig, fin eller knasig historia.

Det är stunder som denna då jag verkligen förstår hur kul det är att skriva. Jag känner ofta att det antagligen inte är många i min ålder som uppskattar min blogg som jag själv uppskattar den, för det är inte så många bilder och jag skriver ofta om mina känslor fast på typ ett undertonat vis. Jag tycker om att berätta saker jag har i mina tankar i text och det är ofta jag flyger iväg med tankarna. Jag har faktiskt en hemlig blogg, där jag skriver mina allra djupaste och hemligaste tankar, det är bara få personer som kan komma in på denna blogg och det är jag glad över. För de tankarna ska inte komma ut till allmänheten! Men jag tänkte faktiskt bjuda på ett stycke ur den bloggen just nu, bara för att få ut det till världen! :)

"Solnedgången vid vattnet lockar mig, den är så enastående. Jag sitter vid strandkanten och tittar ut mot horisonten, där ute är det farligt, där ute var jag, långt under denna vackra sol, långt under allt som känns bra. Jag börjar tvivla på att detta är sanning, jag kanske somnade på bottnen av havet och detta bara är en dröm. Det får bara inte vara sant så jag jagar ut tanken ur mitt huvud, den vågar inte återvända igen. För jag är så lycklig, så inget ont kan tränga sig genom denna lycka, inget!"

Detta är ett stycke av sju som ingår i ett av mina inlägg som heter "rädda mig ur min egna själ". Jag vet inte om ni förstår, jag hoppas det i alla fall! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0