Peace, love and understanding

2011-12-07 @ 00:52:01
Klockan är tjugo i ett i skrivande stund, jag kan inte sova. Min tinitus är galen och det enda jag gör är att vrida mig i mina egna plågor för att jag inte kan sova. Så jag ligger och funderar lite över livet, livet är så stort men ändå så litet. Hur går världen ihop med så många liv som finns nuförtiden? Eller går den ens ihop? Jag tänker på döden och är rädd, sexton år av mitt liv har gått och jaa, det känns som att de är bortkastade. Eller nee, jag ångrar mig, jag har ju bara lagt grunden för mitt framtida liv, mitt liv har ju knappt börjat än! Det är så mycket läskigt här i världen som skrämmer mig.

En sak som får min mage att väda sig ut och in är människor som saknar förmågan att visa respekt. Människor som är elaka mot andra människor helt utan anledning, det gör så ont i mitt hjärta att inse hur många det egentligen finns som är som är såhär... Varför kan inte människor vara snäll bara? Detta säger jag inte endast på grund av samtalsämnet men vår värld och vår verklighet är så krokig och förstörd...

Jag ville bara berätta en sak som jag kände nu, alldeles nyss. Jag läste ett inlägg på en blogg där bloggerskan berättade om sin pojkvän, sin första pojkvän. Hon är 23 år och detta var hennes första pojkvän, hon beskrev hur de träffades och hur hon kände för honom, jag grät när jag läste det. Det var så otroligt vackert att se små blommor växa upp ur denna betongvärld, att se saker som får oss att leva vidare, kärlek och lycka. Jag är ingen som kommenterar bloggar direkt, men denna gång var jag bara tvungen. Jag skrev att jag grät när jag läste det och förklarade hur vackert jag tyckte att det var och tro mig, känslan jag fick när jag insåg att hon kommer att läsa mina ord, den känslan är obeskrivlig. Hon kommer antagligen bli jätteglad över min kommentar och det värmer mitt hjärta något så otroligt.

Det jag vill komma fram till är att man mår bra själv av att sprida glädje, jag lovar er! Så snälla rara ni, säg "go fuck yourself" till denna fuckade värld och sprid glädje, för det värmer så mycket i sitt egna och i så många andras hjärtan när man gör det! ♥

Kommentarer
Postat av: Bella

Du skriver så fint och om viktiga saker, den här världen är verkligen på många sätt skruvad och det allra viktigaste tror jag är, precis som du säger att vi inte behandlar människor illa och att vi även om det är svårt ser till att se de små saker som verkligen kan göra så stor skillnad för andra och för hela vår störda värld.

2011-12-07 @ 21:23:43
URL: http://bellalinderoth.blogg.se/
Postat av: eleonora

Emma-Leeee! Finaste du, vad jag saknar dig. Du måste lyssna på "välkommen till världen" av Emil (albumet "mellansnack"), otherwise I'm gonna hunt you down! Lyssna på den många gånger. Den är vacker. :)

2011-12-07 @ 23:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0