Positiva tankar

2011-12-13 @ 16:15:40
Idag är jag glad och jag ska förbli glad idag! Jag har en sak kvar att göra i skolan vilket är att läsa ut min bok, inte så ansträngande och jag fick även reda på en otroligt bra sak idag! Vi ska få göra ett valfritt arbete på Medieproduktionen med temat "Kontinitet" och jag har fått världens idéer. Jag ska skriva en text som behandlar ämnet men även fota saker som hör ihop med texten, jag ska alltså få göra två av de saker som jag älskar, HUR GLAD?!?!

Sedan är jag även otroligt glad över igår. Jag och min kärlek firade tre månader (hihi, lite jag vet, men vi brukar säga att vi har varit tillsammans i fyra år ^^) och jag hade en sån underbar kväll med honom, en av de bästa kvällarna vi har haft tillsammans på länge. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men vi hade mysigt och såg film, busade med varandra som att kittlas eller kalla varandra konstiga saker och skrattade, pussades och kramades i massor, han är så underbar min kärlek.

Jag känner att jag har lite energi till att städa mitt rum vilket aldrig händer men idag verkar vara ett undantag! Jag ska möjligtvis beställa min julklapp med mamma ikväll och jag sitter på nålar så mycket som jag har längtat efter denna julklapp!!! Imorgon ska jag sova hos Micael igen för då ska världens bästa lillebror Oskar (egentligen Micaels lillebror men han är lika mycket min lillebror) vara med i luciatåget på sin skola vilket jag självklart måste se!

Med detta positiva inlägg bjuder jag på en lite konstig bild på mig själv, hehe. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0