Trött som ett as

2011-12-09 @ 08:30:33


Haha, jag som säger att jag inte fotar egopics! I alla fall, jag sitter på skolan en och en halv timme innan jag ska börja för att plugga inför Samhällskunskapsprovet vi har idag som handlar om Sveriges statsskick. Kunde inte bli tråkigare. Jag har knappt haft tid att plugga denna vecka på grund av ett fullspäckat schema så jag får skylla mig själv helt enkelt. Jag hoppas att det går relativt bra på provet i alla fall...

Sitter även här i min nya mössa (bilden), vad tycks? Jag älskar den, den är jättevarm och gosig, jag ser ganska söt ut i den (jaa man får tycka bra om sig själv ibland) och om man skakar av den som en hund brukar skaka av sig vatten så blir den torr på nolltid! Så den är definitivt värd pengarna!

Inatt fick jag spendera natten men min kära efter att ha varit på birsta en hel dag och shoppat julklappar, känns skönt att några klappar är klar i alla fall. Senare idag efter skolan ska jag iväg till Stockholm över helgen för ännu mer shopping, haha. Kommer vara pank innan nästa vecka.

Nu måste jag nog återgå till mitt underbara liv, hehe.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0