Vad hände med julen?

2011-12-15 @ 17:10:55

Det här känns inte bra. Jag har noll julkänsla och jag känner mig till och med lite arg över julen, jag blir ännu mer arg på mig själv för att jag blir arg! Men jag tror att jag har förstått nu varför det är på detta vis. Allt är så materiellt, julklappar, pengar, stress och mest bara kaos. Landningen inför jul var verkligen inte bra och nu känns allt bara upp och ner!

Jag längtar tills mina nära och kära öppnar sina julklappar från mig, för just nu känner jag verkligen bara för att ge! Något speciellt, unikt och personligt vill jag ge, men det får vänta tills nästa år för jag har snart köpt alla mina julklappar, tyvärr... Men nu har jag bestämt mig för att ge, säga fina saker till mina nära och kära, skratta, ge fina minnen, jaa, jag vill bara göra min lilla värld till en bättre plats helt enkelt!

Fast jag hänger ju inte läpp över att jag vet om två av mina julklappar och jag vet att båda två är superduper bra och jag kommer att använda dem som bara den!! Ni får veta vad det är efter jul, hehe... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0