I can't make you love me

2011-11-30 @ 15:40:18
Det är lite lustigt ändå, hur mycket ord kan påverka. Hur ont känslor kan göra och hur mycket det påverkar ens vardag. Det kan ju vara åt andra hållet också, att man är så glad att man inte vet vad man ska göra åt saken, men det är ju antagligen mycket mer behagligt att känna. En annan sak som jag inte riktigt förstår är hur tårar inte kan vara tillräckligt. Man tycker ju att tårar är det längsta man kan komma till, möjligtvis att det gör ont inombords men tårarna brukar ju hjälpa. Men vad gör man när man känner att man skulle kunna gråta en hel amazonasflod fast det kommer bara några enstaka tårar? När liksom ens själ bara vrider sig inombords och allt du vet om sprängs i tusen bitar innanför din hud? När den outhärdiga lusten att bara försvinna genom gjorde tränger sig fram och paniken slår in. Att skrika hjälper inte men tårarna är inte tillräckligt för att släppa ut sorgen. Vad gör man då?

En annan sak som är lite lustig är att jag skriver det här. Men jag vet inget annat jag kan göra, det är ingen som bryr sig och antagligen ingen här heller, men här kan någon i alla fall välja att läsa det om denne vill. Om någon bryr sig eller inte orkar inte ens jag bry mig om, ingen mening ens. Ville bara få ut det till världen. Och ja, en sista sak, det är lustigt hur bra en låttext kan passa in i sitt liv, som om låten är skriven baserat på mina känslor i just denna stund!

I can't make you love me if you don't
I can't make your heart feel
something it won't
Here in the dark, in these final hours
I will lay down my heart and I'll feel the power

I'll close my eyes, then I won't see
The love you don't feel, when you're holding me


Love

2011-11-29 @ 17:42:41


Efter en medieproduktionslektion har jag insett två faktum. 1. Jag ÄLSKAR ritplattor, asroliga mojjänger! :D 2. Jag suger på att rita, speciellt katter...

Så jag spenderade min lektion åt att lära mig ritplattan sen rita katter, hjälpte även Patricia att rita bänkar vilket gav mig inspiraton till detta lilla verk. Gjorde det bara på typ tio min så är inte seriöst, men är ändå nöjd att man ser typ vad det är, hoppas jag? (a)

Bon Iver - I can't make you love me/Nick of time

2011-11-28 @ 19:47:11


Alltså det är fan som himlen på jorden när jag hör detta! ♥

För det är väldigt få ögonblick som är så underbara som de ögonblick jag har med honom ibland! ♥

2011-11-27 @ 20:20:49
Vissa saker är bara så svår att uttrycka. Det finns inga tillräckligt beskrivande ord som kan förklara hur det är, man bara känner det. Jag är en perfektionist, det har jag alltid varit och kommer alltid att vara det, mer eller mindre. Det har jag fått från min pappa, saker och ting ska vara på ett visst sätt och det är besvärligt om det förändras helt plötsligt. Trots att jag är en perfektionist så har jag ALLTID stökigt på mitt rum, det är ju då en av de få sakerna som jag inte orkar bry mig om.

Men som sagt, perfektionist och saker ska vara som de alltid har varit, typ. Vissa saker i alla fall. Men saker som är till och från, upp och ner, bergochdalbana eller som en jojo. Jaa, vad ni än vill kalla det, sådana saker är lite besvärliga. Jag vill ju att saker och ting ska vara relativt likt från dag till dag och jag blir otroligt förvirrad och lost om det inte är så. Det är som om marken under mina fötter bara rasar ner och jag vet inte vad jag ska hålla mig fast vid. Jag behöver en fast sak som jag kan hålla mig fast vid, annars blir det besvärligt och jag vet inte var jag ska ta vägen.

Men om det nu är såhär att allt är en bergochdalbana, ingen dag är den andra lik och allt blir bara uppochner ibland, då måste man bygga upp något som man kan hålla sig fast vid. När han ser mig in i ögonen och ler, när han pratar med mig i sömnen eller när han tappert försöker att få mig varm, jag som alltid fryser, det är bara några få av miljoner saker som bygger upp det jag kan hålla mig fast vid. För det är väldigt få ögonblick som är så underbara som de ögonblick jag har med honom ibland! ♥
Behind the mask

2011-11-22 @ 21:30:53


Detta är en film som Cookie Crumble Productions har skapat i samband med ett skolarbete. Jag är en del av CCP (rolig förkortning9 och även huvudrollen i filmen. Hoppas ni gillar den! :)♥

Things I never get tired of

2011-11-22 @ 16:48:46
Hello Kitty, The Beatles, The Twilight Saga och katter. De saker som förtjänar en hel vägg inne på mitt rum! De kan få varsin vägg till och med!!


Alla bilder är från we♥it.com

Everything is poetry, baby.

2011-11-22 @ 12:05:28
Jag säger bara såhär, att stå utomhus på morgonen när det är folktomt och lyssna på Bon Iver samtidigt, det är poesi, filosofi, livsnjut och kärlek till allt omkring sig på en och samma gång. Jag vet inte vad det är med musiken, men det är något med melodin, sången, alla extra speciella ljud, det får en att öppna upp ögonen på ett helt annat vis. Nästan som att man föds på nytt, haha. Det låter konstigt med det känns faktiskt som så. Det känns som att jag börjar uppskatta det som finns omkring mig mycket mer. Det är konstigt, men det känns rätt. Jag säger som en video Martin visade mig häromdagen, everything is poetry, baby.

Hey Mr. Mailman

2011-11-21 @ 14:39:50
Dimman ligger tjock över stadens gator och torg. Det där låter som en låttext, men det skiter jag i! Det känns väldigt mystiskt att vara utomhus och när jag tittar ut genom fönstret inne på mitt rum skådar jag en skog. Det förstärker det mystiska kan jag säga, men jag vill ändå gå ut dit till skogen och kolla läget, för det verkar vara väldigt mysigt att vara i skogen när det är mycket dimma ute. Förut när jag skulle gå över vägen såg jag inte längre än 15-20 meter framför mig. Jag sänkte farten när jag gick över gatan och tänkte, en bil skulle aldrig hinna stanna innan de såg mig. Självklart skulle jag se bilen eftersom att de har lysen, så jag var inte orolig. Men tanken av att en sådan olycka kunde inträffa så simpelt bara utanför min port var väldigt skrämmande.

I helgen hade jag faktiskt hoppats på snö, tro det eller ej. Snart är det första advent och advent, december, julbelysning och julmusik utan snö fungerar bara inte! Plus att det är väldigt mysigt med snö, då har man ännu bättre anledning till att bara sitta inomhus om kvällarna och mysa framför tv:n. Sedan börjar jag bli väldigt less på detta slask, otroligt jobbigt.

Nu är det bara för mig att hålla ut helt enkelt, jag klarar av det här!

En till sak, jag tycker synd om brevbäraren idag, titta hur mycket reklam som låg vid dörren förut när jag kom hem!


Det oändliga kriget

2011-11-19 @ 00:03:28
Det är som att ha krig med sig själv, fast ingen vinner. Allt rasar bara ner till grunden och själv sitter man kvar där med endast trasiga bitar som man tappert försöker att pussla ihop. Det skadar en bara ännu mer och till slut sitter man på golvet, sår överallt, ihopkurad som en boll och undrar hur fan man hamnade där.

Ben Howard - The Fear

2011-11-18 @ 13:12:10


Tack Mark (min engelskalärare) för att du introducerade mig till denna låt!!! ♥♥♥

Min första stop motion film!

2011-11-17 @ 18:51:54


Ett skolprojekt som jag har haft! Hope you like it! :)♥

Misguided ghost

2011-11-16 @ 21:58:33
Vet inte var jag ska gå längre. Bara följa med strömmen och dölja så mycket som möjligt!

Tävling

2011-11-07 @ 19:01:46
Untitled-2i

Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösahttp://www.dennism.se!

Ville bara testa min lycka! :)

moooohhhh

2011-11-04 @ 22:14:33
Nu är det såhär att jag sitter och pluggar i min ensamhet en fredagskväll på mitt höstlov. Känns otroligt deprimerande men det måste göras. Känner även att jag inte har någon annan tid alls till att plugga, vet inte hur jag ska gå till väga. Min blogg är allmänt död men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. Så många problem som existerar i mitt lilla huvud, det exploderar snart! Igår var jag överlycklig och idag vill jag sjunka genom jorden.

Med detta otroligt tråkiga och deprimerande inlägg bjuder jag på två fina bilder som består av en otroligt söt liten kossa som jag och min kärlek har gjort och en present som jag fick av mina underbara vänner!EN positiv sak med denna kväll! Nu ska jag få äta korv med bröd ♥♥♥♥♥

RSS 2.0