För det är väldigt få ögonblick som är så underbara som de ögonblick jag har med honom ibland! ♥

2011-11-27 @ 20:20:49
Vissa saker är bara så svår att uttrycka. Det finns inga tillräckligt beskrivande ord som kan förklara hur det är, man bara känner det. Jag är en perfektionist, det har jag alltid varit och kommer alltid att vara det, mer eller mindre. Det har jag fått från min pappa, saker och ting ska vara på ett visst sätt och det är besvärligt om det förändras helt plötsligt. Trots att jag är en perfektionist så har jag ALLTID stökigt på mitt rum, det är ju då en av de få sakerna som jag inte orkar bry mig om.

Men som sagt, perfektionist och saker ska vara som de alltid har varit, typ. Vissa saker i alla fall. Men saker som är till och från, upp och ner, bergochdalbana eller som en jojo. Jaa, vad ni än vill kalla det, sådana saker är lite besvärliga. Jag vill ju att saker och ting ska vara relativt likt från dag till dag och jag blir otroligt förvirrad och lost om det inte är så. Det är som om marken under mina fötter bara rasar ner och jag vet inte vad jag ska hålla mig fast vid. Jag behöver en fast sak som jag kan hålla mig fast vid, annars blir det besvärligt och jag vet inte var jag ska ta vägen.

Men om det nu är såhär att allt är en bergochdalbana, ingen dag är den andra lik och allt blir bara uppochner ibland, då måste man bygga upp något som man kan hålla sig fast vid. När han ser mig in i ögonen och ler, när han pratar med mig i sömnen eller när han tappert försöker att få mig varm, jag som alltid fryser, det är bara några få av miljoner saker som bygger upp det jag kan hålla mig fast vid. För det är väldigt få ögonblick som är så underbara som de ögonblick jag har med honom ibland! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0