Bon Iver - Perth

2011-10-28 @ 20:50:00


Den här låten läker min själ, så otroligt underbart awesomeness bra!

Sometimes

2011-10-28 @ 18:42:57

Bilderna från we♥it.com. Bild 1 , 2 , 3

Ibland förvandlas alla känslor till ord, en börda lättar då från mina axlar. Jag vill att alla ska kunna läsa den, men det fungerar inte så. Tills vidare får den endast finnas på min hemliga blogg, och i min verklighet i mitt huvud.

MUHAHAHAHAHA!

2011-10-26 @ 08:36:30
Inne på Emma-Lee's blogg för att hon inte uppdaterar, så blograpear henne! xD 
Hon har inget och uppdaterar tyvärr, no inspiration, no updates!
That's the way it is! HON LEVER iallafall! Bara så ni vet, så ni tror inte att hon har blivit uppäten av en buss! ;)
HIHIH! 

I'm out!

både bra och dåligt, om jag får säga det själv

2011-10-18 @ 21:17:44
Min dag (inte i kronologisk ordning):
+ Vi började filma vår film till medieproduktionen idag
+ Jag fick använda min nya jacka till skolan
+Sovmorgon
+ Rektorn bjöd på bullar på lunchen
+ Våra mentorer bjöd på awesome tårta på mentorstiden
+ Pappa föreslog att vi skulle äta på MAX (revolutionary!!!!!!)
+ Jag tog mig i kragen och skurade mitt badrum lite idag *stolt*
+ Jag får dricka en lyxshake medan jag pluggar

- Det regnade när vi hade planerat att filma ute så det blev inget av
- Det fortsatte att regna
- Inte så god lunch på skolan
- Jag skurade mitt badrum
- Vi har matteprov imorgon
- Jag måste plugga hela kvällen
- Jag måste kliva upp tidigt imorgon för att fixa mig inför filminspelningen
- Jag vill köpa så mycket men vill ändå spara mina pengar
--------------- x 1000 JAG VILL HA EN KATT!!!!!

Epic car

2011-10-17 @ 22:47:15


Hur epic är inte detta då?! Såg denna bil förra året när jag var i Tallin och som tur var så var Micke snabb med kameran och hann fota det. Har aldrig riktigt släppt det där ögonblicket alltså... Haha!

Mjau-Mjau

2011-10-17 @ 20:41:05


Typ världens bästa låt ever! Gaah, älskar basgången och stämmorna som kommer ibland! ♥♥♥♥

P.S Suktar fortfarande efter en katt, blir galen snart...

Baby it's a wild world

2011-10-16 @ 19:09:21
jag känner att hösten kryper in under mitt skinn. Letar ständigt efter små förändringar i min vardag men trampar för det mesta fortfarande på samma ställe. Jag är numera 16 år och det känns inte sådär speciellt. Ett sweet 16 party hade inte varit dumt, drömde trots allt att jag hade ett sådant förra veckan men min födelsedagshelg var alldeles utmärkt ändå! Fick sova i efterlängtade 12 timmar inatt vilket inte alls var fel och jag undrar bara hur det kommer att visa förändring imorgon i skolan. Har även fått spendera många nätter och dagar i rad med min kärlek vilket står för 70% av all lycka jag känner.

Trots all lycka så vill jag bara ha mer. Det är så mycket som jag vill men inte kan och så mycket som bara händer ibland. Jag tänker för mycket på allt jag vill ha och fastnar ibland i allt som var, letar efter utvägar ur allt som händer men fastnar oftast i tomma gränder. Känner att jag börjar rimma med mina tankar men kan inte sluta för hjärtat bara bankar.Bankar för något som aldrig kan bli och allt jag önskar är att få vara fri.

Livet är komplicerat ibland, jag undrar bara vad det är som krävs av alla mina önskningar för att det ska bli bra igen. En önskan som ligger högt upp på listan är självdisciplin, hur jag nu ska lyckas med det... Tvåa på listan är en katt som jag inte är allergisk mot, det hade varit drömmen!

Tumblr_lo797om9s21qc65tfo1_500_large
Bild från we♥it.com, klicka på bilden för länk.

Because

2011-10-11 @ 18:52:40


Hela videon får vara med, bara för att de är så häftig! Känner mig lite som låten idag, tror jag...

Love is all, love is you. ♥EDIT: Lustigt att denna har samma bild som startbild som förra beatles-låten jag la upp...

Here in your arms

2011-10-09 @ 18:59:13


"I like, 
Where you sleep, 
When you sleep, 
Next to me. 
I like, 
Where you sleep, 
Here."


Min älskade mormor

2011-10-08 @ 00:09:50
Det var som om någon helt plötsligt spelade ett spratt på minna sinnen. Först blev jag som sten, kunde inte röra en min, hjärnan och hjärtat stannade upp för ett ögonblick och jag förstod det inte själv. Helt plötsligt känns det som att jag blir till is, en rysning söker sig upp för min ryggrad och sprider sig vidare ut över hela min kropp. Sedan tänder någon eld på mig, jag brinner. En varm våg flyter genom alla mina ådror och till slut brister det. Nej, nej, NEJ, NEJ!!! Detta får inte hända, inte nu, varför just nu? Hade jag inte tillräckligt med problem igår innan jag skulle sova? Tårarna rinner okontrollerbart, varför just nu tänker jag bara. Tårarna fortsätter att rinna nedför mina kinder och jag känner att det blir tomt med luft i lungorna, det är som att tårarna är syret i mina lungor och jag kan inte hämta andan, jag måste ju andas men de andra kommer att märka att jag gråter tänker jag. Från ingenstans hör jag mig själv hulka, äntligen syre till mina lungor, hon tittar på mig och frågar vad som har hänt. Det verkar som att även mina ord följde med tårarna för jag hade inget att säga, jag sträckte bara min mobil till henne. Jag minns att jag fick många kramar och sedan blev de nästa fem minutrarna lite svår att minnas.

Allt var kaos, jag hade pratat med mamma i någons kontor men jag minns inte vad jag sa, ute i korridoren ser jag min kärlek, de hade varit så snäll och hämtat honom, det kändes lite bättre nu, bara han skulle hålla om mig. Han frågar hur jag mår men jag har inget svar, jag försöker att smeka honom på kinden men det är omöjligt, mina händer darrar värre än asplöv vilket gör mig ännu mer upprörd. Han visste att jag hade haft det jobbigt tidigare under veckan, det var ju trots allt han som fick lyssna på mig och mina tårar i telefonen varenda kväll. Han fanns där för mig och det läkte mig lite, han behövde inte säga något, han tröstade mig med bara sin aura.

Senare under dagen försöker jag att hålla mig samman, jag går på stan med ett par klasskompisar och vill inte vara det tråkiga hjulet om man kan kalla det så. Mamma ringde och berättade att hon skulle åka iväg på måndag, det gjorde mig ledsen, tanken av allt gjorde mig ledsen. Min mamma skulle missa min födelsedag ännu ett år men vad kan man göra? Senare på kvällen sov jag hos min kärlek, det behövdes nog. Det var längesedan jag grät som jag gjorde då, men nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det, jag fick släppa ut mycket då. Han fanns där och höll om mig, torkade mina tårar och bara fanns, precis det jag behövde.

Min älskade mormor lämnade oss här på jorden torsdag den 6 oktober 2011. Trots att hon bodde på andra sidan jordklotet och att jag bara hade träffat henne en gång så var hon ändå min mormor. Jag är otroligt tacksam över att jag fick träffa henne åtminstone en gång i mitt liv, även fast vi inte riktigt kunde prata med varandra så hade jag träffat henne. Jag minns att hon var så liten så, hon kramade om mig med en bamsekram medan jag knappt vågade ta i för att hon var så liten och skör. Vi pratade inte så mycket med varandra men jag kände att när hon tittade på mig så sa hon mer än tusen ord. Min mamma ska åka ner till Filippinerna på måndag och stanna där ett tag, säga ett sista farväl. Jag vet att du har det bättre nu mormor, du kommer alltid att finnas i mina tankar! ♥

RSS 2.0