Here comes the sun

2012-04-29 @ 16:25:00


Det har varit soligt och fint hela helgen och jag hoppas att det fortsätter så. Massor med film och mys hela helgen och förhoppningsvis fortsätter det så dessa två dagar till jag har ledigt. Jag hoppas att ni mår bra ♥

Whatever happens tomorrow, we've had today.

2012-04-12 @ 23:01:13Source

The Most Astounding Fact

2012-04-11 @ 17:36:45


MIND = BLOWN!!! Ni måste verkligen ta er tiden att se denna, och se den i 720 för guds skull!!! Jag har en annan syn på livet nu!

Cut out all the ropes and let me fall

2012-04-11 @ 13:58:11


Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

A constant roller coaster ride

2012-04-10 @ 20:37:55
Det är lite lustigt ändå hur snabbt saker och ting kan förändras, drastiskt. Det kan vara allt från att få reda på en stor hemlighet till att ens känslor har spelat ett spratt och känner inte samma som förut. Jag är inte bra på sånt, snabba förändringar, mitt psyke klarar liksom inte av det. Jag tycker om att ha kontroll över det som är omkring mig och jag kan lätt ta åt mig vid förändringar och bli som ett känslosamt vrak. Sen finns det förändringar som jag har haft tid att bearbeta som mitt psyke ändå inte klarar av, men det vet jag inte riktigt vad jag ska göra åt.

Men varför är det såhär egentligen? Ena dagen är man kär upp över öronen och från ingenstans så är något alldeles på tok, om man har varit glad och nöjd med livet under en period och en endaste liten nyhet får hela världen att rasa. Om man inte vet något är väl inte bra, men om man vet det blir man ledsen, men att leva i landet mittemellan är fan värst. Man vet varken ut eller in eller vad man ska göra. "Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn.", det är faktiskt helt rätt, oavsett vad det gäller ska man alltid tala sanning.

Men vad gör man när man inte vet vad eller hur man ska göra, ska man ge upp eller ge det ett försök? Jag vet inte var jag ska ta vägen, det enda jag vet att jag måste bestämma mig, nu.

Det här är jag, just detta datum fast år 2009 och något som jag finner väldigt faschinerande och skrämmande, var fan tog tiden vägen, vad gjorde jag av den egentligen?


Bon Iver - Bon Iver

2012-04-06 @ 09:00:03


Jag tänkte berätta för en om en ganska gammal nyhet faktiskt, men jag har inte ens nämnt det här i bloggen på grund av, som vanligt, lite bloggande. För ett par veckor sedan åkte jag med min mamma ner till Stockholm och en dag gick jag på stan med min vän Amanda. För det första så såg vi kändisar och jag smygfotade till och med Christian Waltz (!!!!!!!!!!) som hade varit inne på samma café som oss. Sedan var vi också inne på världens bästa affär Urban Outfitters där jag hittade förmodligen en av de bästa sakerna någonsin, Bon Ivers senaste album, SOM LP! Ivrig som man var köpte jag den trots ganska lite pengar och även om jag inte ens har spelat den än i brist på alla delar till en LP-spelare så var det värt varenda krona. Älskade Bon Iver, är i klass med The Beatles för mig, gudalik musik som jag aldrig blir trött på.♥

Happiness

2012-04-04 @ 22:18:11

Jag hade mitt nationella tal i svenska idag, det gick förvånadsvärt bra, allt flöt på och jag känner mig väldigt nöjd med det jag pratade om. Temat var relationer och jag valde att berätta om min relation till en speciell låt som alltid har legat mig varmt om hjärtat. Det jag lärde mig själv av mitt egna tal var att skita i allt som gör mig ledsen och det ska jag fan ta och göra också. Trots att livet fortfarande känns upp och ner och bak och fram.

RSS 2.0