A constant roller coaster ride

2012-04-10 @ 20:37:55
Det är lite lustigt ändå hur snabbt saker och ting kan förändras, drastiskt. Det kan vara allt från att få reda på en stor hemlighet till att ens känslor har spelat ett spratt och känner inte samma som förut. Jag är inte bra på sånt, snabba förändringar, mitt psyke klarar liksom inte av det. Jag tycker om att ha kontroll över det som är omkring mig och jag kan lätt ta åt mig vid förändringar och bli som ett känslosamt vrak. Sen finns det förändringar som jag har haft tid att bearbeta som mitt psyke ändå inte klarar av, men det vet jag inte riktigt vad jag ska göra åt.

Men varför är det såhär egentligen? Ena dagen är man kär upp över öronen och från ingenstans så är något alldeles på tok, om man har varit glad och nöjd med livet under en period och en endaste liten nyhet får hela världen att rasa. Om man inte vet något är väl inte bra, men om man vet det blir man ledsen, men att leva i landet mittemellan är fan värst. Man vet varken ut eller in eller vad man ska göra. "Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn.", det är faktiskt helt rätt, oavsett vad det gäller ska man alltid tala sanning.

Men vad gör man när man inte vet vad eller hur man ska göra, ska man ge upp eller ge det ett försök? Jag vet inte var jag ska ta vägen, det enda jag vet att jag måste bestämma mig, nu.

Det här är jag, just detta datum fast år 2009 och något som jag finner väldigt faschinerande och skrämmande, var fan tog tiden vägen, vad gjorde jag av den egentligen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0