instagram

2012-02-08 @ 22:47:00


eebjoork @ instagram

Jag skäms att säga detta men jag använder faktiskt inte instagram lika mycket som jag önskar att jag gjorde, borde bli bättre på det! Här är i alla fall mina senaste bilder från instagram, ni får jättegärna följa mig, jag heter eebjoork @ instagram och jag lovar att jag ska försöka bli bättre, haha! Jag kanske borde sluta med ramarna...? Ser så fult ut när man her ihop bilderna såhär!

Annars känns livet väldigt upp och ner men jag verkar ändå vara nöjd med allt trots omständigheterna vilket gör mig väldigt glad! Jag har skrivit en novell i Svenskan som jag supergärna vill lägga upp här men det känns som att den är lite väl personlig för internet att läsa, det finns människor som kanske skulle ta illa upp över den och det vill jag inte riskera.

Jag har egentligen massor med saker att prata om men just nu känner jag mig så utmattad. Den här natten till idag är en av de värsta nätter jag har haft på länge! Jag har drömt mardröm efter mardröm, gråtit av drömmarna, varit klarvaken ett antal gånger mitt i natten och haft svårt att somna om igen. Jag vet inte vad som hemsökte min hjärna igår men jag hoppas verkligen på bättre sömn inatt.

Jag hoppas att ni mår bra där ute i världen, det förtjänar ni, det gör alla! ♥


Wait, what?

2012-02-03 @ 15:20:59
HUR är det möjligt? Åh, människor alltså...

12:51

2012-02-01 @ 23:07:52


Ibland vet man bara inte var man ska ta vägen. Det finns inga ord som kan beskriva och inga känslor som kan visas över nätet. Därför lyssnar jag nog på den här låten tills jag somnar...

RSS 2.0