I just got lost

2012-01-29 @ 19:44:59
Jag springer utan vägbeskrivning, jag springer för mitt liv. Jag rymmer från min egna verklighet och isolerar mig med mina egna tankar. Jag rymmer från internet, jag rymmer från skolan, jag vill rymma från mina känslor och jag vill rymma från den konstanta tomheten jag känner i min bröstkorg. Jag vill sätta mig på ett tåg, som tar mig till en plats där jag kan flyta fritt, en plats där jag inte känner några beskymmer, bara ett ögonblick hade varit ovärderligt. Jag vill rymma från min egna kropp och försöka se mitt liv ur ett annat perspektiv.

Jag är en fånge, fast i ett fängelse jag själv har byggt upp. Sömnlösa nätter och tankevilda dagar vandrar jag omkring i mitt fängelse, depserat att hitta ut. En kontinuerlig kamp med mig själv, em kamp om att bryta mig ut ur mitt fängelse. Jag skulle känna mig så naken där utanför väggarna, så tom. Att bara släppa allt jag vet känns så läskigt, men det lockar så otroligt.

Jag springer för mitt liv, bort från allt. Jag vill rymma från dig och det stora hålet du har skapat i min bröstkorg, samtidigt kan jag inte stoppa den outhärdliga saknaden efter dig, din lukt, ditt skratt och din underbara famn. Jag känner mig så vilsen i min egna själ.

Hell is empty and all the devils are here

2012-01-19 @ 20:33:22

Hittade en gammal bild som jag redigerade, blev riktigt nöjd!

Inget plugg idag och inget över helgen heller, hur skönt?! Det har jag firat med ballerinakakor framför alla serier jag har missat. Nu hade jag tänkt försöka få igång mina tv-kanaler för en gångs skull, fixa mina naglar och mitt hår, ÄLSKAR att slippa bry sig om plugget. ♥

Att plugga eller att inte plugga?

2012-01-18 @ 16:13:58
Jag känner för att gråta, men jag har egentligen inget att gråta över. Jag känner mig stressad och allmänt less på livet, skolan suger ur mig all glöd jag känner för att leva. Idag har jag egentligen supermycket plugg att göra, presentation imorgon och en svenskainlämning som ska vara klar inatt, men jag vill helst bara begrava mig i min säng och inte vakna upp på ett tag. Pappa jobbar och min bror skulle äta ute, så jag får laga mat och äta alldeles ensam!!

Nog om deppigheter, jag skaffade tumblr idag, men jag förstår inte ett dugg av det... Så jag ska låta Patricia hjälpa mig att komma igång med det efter alla inlämningar osv! :) Nu borde jag egentligen skriva på svenskan och laga mat snart, men jag kanske kan titta på ett avsnitt av HIMYM först? Eller ännu bättre! Jag gör klart svenskan sen belönar jag mig själv med HIMYM, smart där! :D

Om jag var en katt

2012-01-11 @ 22:12:34

Jag säger bara såhär, OM jag hade varit en katt hade jag varit denna katt som verkar kallas "Pusheen". Typ världens coolaste bästaste katt!! Och den är skrämmande lik mig... (inte kattvis alltså, jag kan ju inte vara lik en katt, jag är ju katolik, katt olik, HAHAHA....)

På tal om katter minns jag en natt för några veckor sedan, på mellandagarna när jag skulle sova med min kärlek. Jag började tänka på katter sedan grät jag. Han undrade varför jag grät och jag bara hällde ur mig all sorg jag känner över att jag är allergisk mot katter. Haha, jaa... Jag storgrät på fullaste allvar för att jag är allergisk mot katter och så känner jag nog varje dag nuförtiden faktiskt!

OM jag bara kunde hitta en katt som jag tål (inte en nakenkatt), mitt liv skulle vara komplett och jag skulle vara så jävla lycklig!!! Men livet är bra orättvist ibland.. Jag ska dock, en dag, en vacker dag, hitta en katt som jag kan äga och den katten kommer göra mig till den lyckligaste på jordklotet! ♥

Somebody that I used to know

2012-01-06 @ 18:35:22


Okej, jag är helt klart flabergasted, they knocked me off my feet, typ. En asgrym cover på en asgrym låt, se bara hur de spelar!!! Åhhh, älskade musikgeinier i världen, JAG ÄLSKAR ER!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Du förföljer mig i drömmarnas land

2012-01-04 @ 00:58:57


I mina nattliga funderingar tänkte jag även ta tillfälle i akt att visa en av bilderna jag fotade igår på mitt kusinbarn Fanny! :)♥

Jag har funderat lite över mina drömmar jag drömmer om natten. Det spelar ingen roll hur länge vi har varit ifrån varandra eller hur mycket jag saknar honom, så finns han alltid med i mina drömmar, på ett eller annat vis. Det är jobbigt men samtidigt så underbart. För dagar som denna då jag inte har träffat honom på evigheter känns det som, är det skönt, för han finns ju i mina drömmar i alla fall. Men samtidigt är det dagar som denna då det gör som mest ont. Det får mig att sakna honom ännu mer och han har ju knappt tid att prata i telefonen med mig.

Jag får dränka mig själv i mina egna sorger snart när jag ska sova.

"aktivt" babbel

2012-01-02 @ 19:10:00
Kära bloggläsare, jag tänkte köra på en årsresumé en gång till faktiskt, år 2012 då alltså! Haha, hittils har 2012 varit ett väldigt aktivt och roligt år! Det hela började med att jag vaknade halv tolv efter nyårsnatten och städade lägenheten litegrann som mest bara bestod av tomma flaskor, burkar och självklart en jävla massa disk (gjorde inte allt själv!). Efter det var jag med fina vänner, lagade mat, fixade efterrätt och tittade på Black Swan, otroligt mysig kväll men mycket skratt, haha... ;)

Idag var jag uppe med tuppen (halv 11 är himla tidigt!!) och fotade sedan mitt kusinbarn Fanny som fick vara min modell idag. Är väldigt nöjd med bilderna och jag hoppas att även hon är det. Jag har även hunnit med att redigera lite bilder och se Shrek 3 under denna dag! Snart vankas bakning i brist på annat att göra (och eftersom att mitt sockersug dödar mig) och jag anser att 2012 har varit ett aktivt år (det lär ju sluta redan imorgon, heh...)

Med detta inlägg bjuder jag inte på en bild, utan nog bara på en liten sånhär hälsning : Ha det bra kära bloggläsare! :)♥

RSS 2.0