"aktivt" babbel

2012-01-02 @ 19:10:00
Kära bloggläsare, jag tänkte köra på en årsresumé en gång till faktiskt, år 2012 då alltså! Haha, hittils har 2012 varit ett väldigt aktivt och roligt år! Det hela började med att jag vaknade halv tolv efter nyårsnatten och städade lägenheten litegrann som mest bara bestod av tomma flaskor, burkar och självklart en jävla massa disk (gjorde inte allt själv!). Efter det var jag med fina vänner, lagade mat, fixade efterrätt och tittade på Black Swan, otroligt mysig kväll men mycket skratt, haha... ;)

Idag var jag uppe med tuppen (halv 11 är himla tidigt!!) och fotade sedan mitt kusinbarn Fanny som fick vara min modell idag. Är väldigt nöjd med bilderna och jag hoppas att även hon är det. Jag har även hunnit med att redigera lite bilder och se Shrek 3 under denna dag! Snart vankas bakning i brist på annat att göra (och eftersom att mitt sockersug dödar mig) och jag anser att 2012 har varit ett aktivt år (det lär ju sluta redan imorgon, heh...)

Med detta inlägg bjuder jag inte på en bild, utan nog bara på en liten sånhär hälsning : Ha det bra kära bloggläsare! :)♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0