I just got lost

2012-01-29 @ 19:44:59
Jag springer utan vägbeskrivning, jag springer för mitt liv. Jag rymmer från min egna verklighet och isolerar mig med mina egna tankar. Jag rymmer från internet, jag rymmer från skolan, jag vill rymma från mina känslor och jag vill rymma från den konstanta tomheten jag känner i min bröstkorg. Jag vill sätta mig på ett tåg, som tar mig till en plats där jag kan flyta fritt, en plats där jag inte känner några beskymmer, bara ett ögonblick hade varit ovärderligt. Jag vill rymma från min egna kropp och försöka se mitt liv ur ett annat perspektiv.

Jag är en fånge, fast i ett fängelse jag själv har byggt upp. Sömnlösa nätter och tankevilda dagar vandrar jag omkring i mitt fängelse, depserat att hitta ut. En kontinuerlig kamp med mig själv, em kamp om att bryta mig ut ur mitt fängelse. Jag skulle känna mig så naken där utanför väggarna, så tom. Att bara släppa allt jag vet känns så läskigt, men det lockar så otroligt.

Jag springer för mitt liv, bort från allt. Jag vill rymma från dig och det stora hålet du har skapat i min bröstkorg, samtidigt kan jag inte stoppa den outhärdliga saknaden efter dig, din lukt, ditt skratt och din underbara famn. Jag känner mig så vilsen i min egna själ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0