Assert your right to make a few mistakes

2012-03-29 @ 19:15:05

Your imperfections, that's their fault.

Det här är en bild jag gjorde till ett skolarbete i skolan. Man fick en lapp med ett citat på och då skulle man försöka gestalta det i en bild. Citatet jag fick står under bilden och jag vet inte riktigt om jag lyckades så bra att gestalta det, haha. Men jag slängde bara ihop det här kvällen innan det skulle in så det fick bli som det blev!

The wombats

2012-03-28 @ 19:11:32

The wombats - 1996

Nu får ni lite mer musik här. Min snälla klasskamrat Midori presenterade detta band för mig och jag fastnade direkt! Det är feel-good musik för mig och jag rekommenderar att ni lyssnar på dem! :)

Street art

2012-03-26 @ 17:47:51


Detta är två av otroligt många bilder jag tog förra söndagen när jag åkte på en liten utflykt till en nedlagd fabrik som är fullproppad med grymt mycket graffiti. Jag är inte så insastt i ämnet men dessa t.ex andra bilden är långt ifrån lika snygg som många andra jag fick se den dagen. Den första bilden är ju bara allt för cool! Det var ett spännande litet äventyr som jag gärna vill göra om när det blir lite bättre väder här uppe i Norrland!

Jag kände att det kliade lite i fingrarna idag, har som vanligt tusen saker att prata om men vet inte hur det ska skrivas. Jag har inte så fasligt mycket nya foton heller som är värd att lägga upp, det är synd att kameran ska stå och damma på hyllan här hemma. Saknar när man inte var så himla noga med hur det såg ut utan man bara fotade för att det var kul, det ska jag göra så fort jag kan vara utan vantar ute! Det är så kul att bara knäppa av en massa foton och om det inte blir bra, so what? Av 100 bilder måste några vara någorlunda i alla fall!

Sedan vill jag även ut på fler äventyr och fota, det börjar bli lite långtråkigt att fota i trakterna hela tiden. Jag ska definitivt åka till den där fabriken igen men jag vill även åka till en stor fin strand, en skogsdunge med magiskt ljus eller fota på en stor fin äng. Så många drömmar men så lite ork. Att man alltid ska vara så lat.

Jag kan ju säga till er som läser som inte redan vet om det att jag är väldigt aktiv på twitter, så ni får gärna följa mig där! ebjork @ twitter, lägg det på minnet! ;)

James Blake

2012-03-24 @ 00:02:17


Jag är ju inte den mest aktiva bloggaren, men jag tänkte bjuda på lite skön musik från en grym snubbe vid namn James Blake, det här är min favorit just nu men alla hans låtar är skitbra! Denna är även sjukt grym!

Komplicerade ting

2012-03-08 @ 09:23:35


Vissa saker är bara så komplicerade, man vet vad man vill men det man vill är inte bra. När hjärtat skriker efter något men hjärnan hindrar hela tiden. När allt bara har blivit en pannkaka och man vet inte hur man ska ta sig ur röran man har trasslat in sig i vet man inte vad eller vem man ska lyssna på. Man kanske bara skulle lämna allt och gå, men det är så fruktansvärt svårt att släppa taget.

Ny header

2012-03-07 @ 12:29:15


Imorse vaknade jag läskigt tidigt av att solen lyste in genom mitt fönster och kände mig lite inspirations-fylld så jag bestämde mig för att fota lite. Jag har velat ha en ny header så jag valde att knåpa på denna nu under morgonen medan jag har sjungt lungorna ur mig till Adele, The Beatles och Bon iver. Jag känner mig riktigt nöjd faktiskt!

Invisible Children

2012-03-07 @ 09:09:02
Inatt när jag försökte sova snurrade många tankar i mitt huvud. Jag var irriterad över en skoluppgift jag inte har lämnat in, lite nervös inför min resa till Stockholm i helgen, besviken att lovet bara flyger förbi och så hade jag självklart tusen andra tonårs-funderingar som snurrade runt. Inatt när jag försökte sova cirkulerade allt jag tänkte på kring mig själv, idag är det annorlunda.

Som vanligt på mornarna så tittar jag igenom allt jag har missat på twitter under natten och jag möttes av en hashtag från många kändisar som sa #KONY2012 och i deras tweets hade de även med en länk till en video. Eftersom att så många hade skrivit om den var jag tvungen att kika på vad det var men när jag såg att videon var 30 minuter lång tänkte jag att jag bara skulle se början sen stänga av, jag har ju inte tid för ett så långt youtube-klipp. Jag är lite besviken över mig själv att jag tänkte så, för jag hade så jävla fel, de där 30 minutrarna förändrade hela mig.

Jag tänker inte överrösa er med mer text utan det enda jag vill är att ni snälla rara tar er tiden att titta på denna video, se den, ta åt er av vad som sägs och förhoppningsvis gör den samma påverkan på er som den gjorde på mig. För tillsammans kan vi förändra världen, vi måste bara våga och få våra röster hörda! ♥


Life is beautiful

2012-03-05 @ 00:33:22


Hej bloggen, long time no see. Tänkte börja denna comeback med ett underbart fantastisk youtube-klipp som är så häpnadsväckande att jag får lite ont i själen. Så otroligt vackert och är värt alla 24 minuter och 44 sekunder som den tar av mitt liv. ♥

Denna vecka framöver har jag lov och det känns underbart. Nuförtiden med detta vårväder som kryper sig inpå Sundsvall får jag ofta lite fjärilar i magen för att livet är så vackert, bara små ynka saker som ljudet av fåglar som kvittrar eller det lilla ljus som tränger sig in genom mitt fönster på morgonen. Haha, jag vet inte riktigt vad det är med mig, men livet är vackert och jag tycker att alla ska ta vara på det!

RSS 2.0