Invisible Children

2012-03-07 @ 09:09:02
Inatt när jag försökte sova snurrade många tankar i mitt huvud. Jag var irriterad över en skoluppgift jag inte har lämnat in, lite nervös inför min resa till Stockholm i helgen, besviken att lovet bara flyger förbi och så hade jag självklart tusen andra tonårs-funderingar som snurrade runt. Inatt när jag försökte sova cirkulerade allt jag tänkte på kring mig själv, idag är det annorlunda.

Som vanligt på mornarna så tittar jag igenom allt jag har missat på twitter under natten och jag möttes av en hashtag från många kändisar som sa #KONY2012 och i deras tweets hade de även med en länk till en video. Eftersom att så många hade skrivit om den var jag tvungen att kika på vad det var men när jag såg att videon var 30 minuter lång tänkte jag att jag bara skulle se början sen stänga av, jag har ju inte tid för ett så långt youtube-klipp. Jag är lite besviken över mig själv att jag tänkte så, för jag hade så jävla fel, de där 30 minutrarna förändrade hela mig.

Jag tänker inte överrösa er med mer text utan det enda jag vill är att ni snälla rara tar er tiden att titta på denna video, se den, ta åt er av vad som sägs och förhoppningsvis gör den samma påverkan på er som den gjorde på mig. För tillsammans kan vi förändra världen, vi måste bara våga och få våra röster hörda! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0