Street art

2012-03-26 @ 17:47:51


Detta är två av otroligt många bilder jag tog förra söndagen när jag åkte på en liten utflykt till en nedlagd fabrik som är fullproppad med grymt mycket graffiti. Jag är inte så insastt i ämnet men dessa t.ex andra bilden är långt ifrån lika snygg som många andra jag fick se den dagen. Den första bilden är ju bara allt för cool! Det var ett spännande litet äventyr som jag gärna vill göra om när det blir lite bättre väder här uppe i Norrland!

Jag kände att det kliade lite i fingrarna idag, har som vanligt tusen saker att prata om men vet inte hur det ska skrivas. Jag har inte så fasligt mycket nya foton heller som är värd att lägga upp, det är synd att kameran ska stå och damma på hyllan här hemma. Saknar när man inte var så himla noga med hur det såg ut utan man bara fotade för att det var kul, det ska jag göra så fort jag kan vara utan vantar ute! Det är så kul att bara knäppa av en massa foton och om det inte blir bra, so what? Av 100 bilder måste några vara någorlunda i alla fall!

Sedan vill jag även ut på fler äventyr och fota, det börjar bli lite långtråkigt att fota i trakterna hela tiden. Jag ska definitivt åka till den där fabriken igen men jag vill även åka till en stor fin strand, en skogsdunge med magiskt ljus eller fota på en stor fin äng. Så många drömmar men så lite ork. Att man alltid ska vara så lat.

Jag kan ju säga till er som läser som inte redan vet om det att jag är väldigt aktiv på twitter, så ni får gärna följa mig där! ebjork @ twitter, lägg det på minnet! ;)

Kommentarer
Postat av: Bella

Det är så häftigt med graffiti :D

Sv: ok, synd :( Men jag förstår dig, det är så mycket som man vill och måste göra så tillslut måste man ju välja bort något.

2012-03-27 @ 17:27:06
URL: http://bellalinderoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0