Please don't go I'll eat you whole I love you so

2012-05-31 @ 21:51:29


The fear has gripped me but here I go, my heart sinks as I jump up

Breezeblocks

2012-05-24 @ 10:50:54


Jag är kär i den här låten och videon, SE DEN!

Ge upp och det blir något nytt

2012-05-19 @ 13:10:47


I'm just one of those ghosts
travelling endlessly

Dreams

2012-05-18 @ 19:39:11


Bild 1. Martin, min storebror med Sundsvall som bakgrund, jag får lite batman känsla över bilden.
Bild 2. Det var supermåne för ett tag sedan och jag mixtrade lite med inställningarna på kameran och fick detta resultat, jag tycker den liknar solen i nyhetsmorgon-loggan.

Jag har drömt liknande drömmar flera nätter i rad nu, mitt tålamod börjar rinna ut. Jag drömmer om saker som jag önskar ska hända och det jag vill känns så nära men samtidigt så fruktansvärt långt bort. Jag vet inte hur jag ska tycka eller prata, hur jag ska tolka det eller hantera det, samtidigt är jag för feg för att bara ställa öppna frågor. Fast det spelar egentligen inte roll hur förvirrande det är för jag går och lägger mig med fjärilar i magen för de drömmar jag drömmer är så underbara.

Rythm of love

2012-05-16 @ 21:31:06
MIN SPELLISTA
Hej på er vackra själar! Hur är det med er?

Själv har jag haft en otroligt konstig och påfrestande dag. Känslomässigt har jag varit en riktig bergochdalbana idag, hahah. Ena stunden har jag varit lyckligast i världen, andra ville jag bara sjunka genom jorden, sedan har jag varit otroligt avundsjuk på alla studenter som hade mösspåtagning idag med ofantligt många ballonger som fick flyga i luften. Så idag har det varit sura miner, otroligt vackra leenden som jag har fått se, konstiga skratt från min sida, en massa gäspningar och som vanligt en massa knäppa saker med mina klasskamrater, dem förgyller verkligen mina dagar! ♥

Annars tänkte jag bara dela med mig av min spellista (se längst upp i inlägget), det här är vad jag lyssnar på så ofta jag bara kan, "stilen" i denna spellista är sådant som får mig glad eller sådant som får mig att tänka på våren, harmoniskt och tekniskt på samma gång. Haha en otroligt blandad spellista som jag hoppas att någon kanske uppskattar! :)

Abbey road

2012-05-11 @ 20:20:24


HUR glad är inte jag som äntligen har skaffat mig ett riktigt snyggt skal till min mobil, kan det ens bli snyggare än ett Beatles-skal?! Det är dock ganska tunt och det verkar som att färgen inte sitter bombsäkert så jag är försiktigare än försiktigast med det så att det ska hålla så länge som det bara går. Jag är kär på nytt i min lilla älsklings-mobil ♥♥♥♥ Kul ändå att en materiell sak kan betyda så sjukt mycket för en, speciellt om man är typ forever-alone som mig en fredagskväll som denna. :)))

Askan är den bästa jorden

2012-05-10 @ 18:08:58


Det har varit lite musik på senaste tiden så jag tänkte visa er en låt som hjälper mig mycket nu, plus att låten är genialt fenomenal, hahah. Kort och gott kan jag säga att jag älskar den ♥

Show me your teeth

2012-05-07 @ 21:11:21

Det här är några av mina senaste instagrambilder, kom ihåg att ni kan följa mig eebjoork @ instagram

Hej på er!
Jag sitter här på mitt rum och har lite ont i magen. Jag har fått besked om att jag ska få tandställning och imorgon ska jag iväg och dra ut fyra tänder för att förbereda inför tandställningen. Jag ska dra dessa tänder för att tänderna ska skjutas bak i munnen. Det är bara det att jag aldrig någonsin har behövt göra något med mina tänder, aldrig borrat, aldrig bedövat, det värsta jag har gjort var när jag skulle göra gips-formen inför tandställningen och det var ju bara för några månader sedan. Jag har hört fridfulla historier från människor som dragit ut sina tänder men även skräckhistorier som involverade en outhärdig smärta och blod överallt. Jag känner mig lite kluven över hur det egentligen ska gå imorgon.

För övrigt luktar mina händer för tillfället olja efter att ha mekat lite med min longboard. I lördags var jag ute och åkte på en gångväg där det kryllade med sniglar och ni kan ju gissa om jag mosade några, så min bräda stank snigel och jag bestämde mig för att göra ren den och ta hand om den lite! Nu är den ren och fin och jag har även kommit fram till att jag måste köpa lite nya saker till den.

Så här har ni ett tand och longboard-inlägg, intressant!

Smile, it looks good on you

2012-05-02 @ 19:58:41Nu är Maj äntligen här igen, för sextonde gången om jag får tala för mig själv. Vitsippor och andra fina blommor som pryder marken omkring mig får mig att le som en fåne på bussen att människor tittar lite konstigt, vårsolen får mig att vilja ha på mig mina solglasögon minsta chans jag får, för bakom dem kan jag trots allt vara mig själv. Jag ser bilder på instagram med människor som dyrkar solen, lika mycket som mig om inte mer. Människor har leenden på sina läppar och vissa lyckliga har även fått några fräknar som är så vackert. Häromdagen skulle var och varannan här i Sverige grilla oavsett väder och på kvällen skulle alla ungdomar självklart ha på sig sina fina kläder trots att de visste att de skulle frysa ihjäl. Att vakna till fågelkvitter och till sin stora förvåning inse att det inte är kolsvart ute även fast klockan är tio på kvällen, jag som hade glömt bort att sådant existerade efter en lång mörk vinter.

Det sägs att våren är en tid då kärlek blommar och jag kan inget annat än att hålla med. Många kanske förknippar det med en kärlek som ett förhållande eller liknande men det är inte riktigt det jag syftar på i alla fall. Efter en vinter som vi har här i Sverige tror jag nog att i princip hela Sveriges befolkning blir kär faktumet att det faktiskt blir ljusare tider. Våren ger oss hopp om nytt liv och gör oss så lycklig. Det är så otroligt vackert att vi kan få bli kär i våren, kär i livet, varje år. Det kan självklart finnas mycket som tynger en ändå även fast sommaren står och väntar på oss, men jag tycker att våren gör det lättare att fokusera på allt som gör mig lycklig, alla fina människor jag har omkring mig och allt vackert som finns här i världen. Nu är våren äntligen här och jag ska fortsätta le tills jag får ont i kinderna.

RSS 2.0