Dreams

2012-05-18 @ 19:39:11


Bild 1. Martin, min storebror med Sundsvall som bakgrund, jag får lite batman känsla över bilden.
Bild 2. Det var supermåne för ett tag sedan och jag mixtrade lite med inställningarna på kameran och fick detta resultat, jag tycker den liknar solen i nyhetsmorgon-loggan.

Jag har drömt liknande drömmar flera nätter i rad nu, mitt tålamod börjar rinna ut. Jag drömmer om saker som jag önskar ska hända och det jag vill känns så nära men samtidigt så fruktansvärt långt bort. Jag vet inte hur jag ska tycka eller prata, hur jag ska tolka det eller hantera det, samtidigt är jag för feg för att bara ställa öppna frågor. Fast det spelar egentligen inte roll hur förvirrande det är för jag går och lägger mig med fjärilar i magen för de drömmar jag drömmer är så underbara.

Kommentarer
Postat av: Bella

Sjukt fina och Starka bilder! :) Såg också Batman i den första ;)

2012-05-18 @ 22:19:32
URL: http://bellalinderoth.blogg.se/
Postat av: Julia

bilden på martin blev riktigt bra! :D

2012-05-19 @ 20:01:10
URL: http://devined.blogg.se/
Postat av: Koffe

Fyfan vad cool den översta bilden är! Nästa gång han kanske ha på sig en mantel= haha skämt o sido asgrym. Men man kanske kan ta samma bild fast när det har börjat mörkna, för lite mer batman-känsla?

Svar: Tack så mycket! Haha en mantel hade varit asgrymt! Det hade varit riktigt häftigt att fota när det är lite mörkare, men då måste man nästan ha manteln för fulla känslan ;)
ebjork.blogg.se

2012-08-22 @ 21:37:10
URL: http://fotokoffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0