Winter Winds

2012-09-23 @ 23:25:00


Foto taget med min iPhone 4s + ett instagramfilter

Vinter vindarna börjar blåsa in sakta men säkert men innan all snö kommer ska vi självklart få lite höst. Löven börjar gulna, graderna sjunker för varje dag som går och regnet har dominerat dagarna. Jag har precis blivit klar med en önskelista inför min födelsedag och en sådan har jag inte skrivit på flera år. Det känns väldigt spännande om jag ska vara ärlig.

Under en lång tid har jag känt att den skrivande inspirationen har runnit ur mig men jag tror nog att hösten kommer bidra med goda vibbar för det börjar klia lite i fingrarna nu. Det finns mycket jag vill skriva som jag är rädd att skriva, delvis för att möta sanningen i mina ord men även för att andra ska behöva veta sanningen. Jag har en egen lite anteckningsbok där jag skriver för hand men ärligt talat får jag en sådan skrivkramp att jag inte står ut.

Det är inte endast skrivandet som börjar bubbla upp nu vid höstkanten utan nyfikenheten för ny musik känns bara större för varje dag. Igår var jag på en skivmässa och köpte två nya vinyler till min samling och det gjorde mig väldigt glad. Jag kanske ska ta och göra ett inlägg med alla mina skivor någon gång? Trots att vinyler och äldre musik är väldigt bra hittar jag även mycket nytt på lite mer modernare sätt, spotify. Under hela sommaren lyssnade jag flitigt på min spellista Falling Slowly men eftersom att det är en ny årstid ska jag även ha en ny spellista. Jag har skrapat ihop den under ett bra tag nu men jag har inte tagit mig tiden att dela med mig av den här bara. Ni får supergärna subscribea till listan och jag hoppas att ni tycker om den! ♥Min nya spellista: Winter Winds


RSS 2.0