King of the Winterland musikvideo

2013-02-17 @ 20:49:25
Jag har känt länge nu att det inte händer något särskilt kul i mitt liv och att jag inte skulle ha något att skriva om här i bloggen men sen kom jag faktiskt på massor av saker som jag kan skriva om och då tänker jag självklart försöka ordna inlägg åt alla saker jag kom på! Till att börja med så vill jag visa det antagligen största projekt jag har att dela med mig av och det är denna musikvideo som jag har spelat in till ett band som min bror spelar i. Vi spelade in den i början av december och min bror redigerade den under nästan hela månaden och den släpptes i slutet av december så jag är väldigt efter med denna nyhet.

När vi spelade in musikvideon spenderade vi ca 6 timmar ute i kylan uppe på norra berget här i Sundsvall, det var sjukt kallt och jag var verkligen en istapp när jag kom hem men det gick bra att filma och själv är jag väldigt nöjd över vissa sekvenser vi fick till, främst de vi spelade in när solen var på väg ned bakom södra berget som var på andra sidan staden. Dagen efter spenderade vi ca 7 timmar inne i en lokal som används som ett slags "spelställe" som har en scen, ljussättning och ett publikgolv. Det var himla kul att leka med vinklar och ljus men det allra roligaste att jobba med var nog rökmaskinen, vissa bilder blev bara så magisk med rätt ljus och rätt mängd rök. Efter all redigering är jag nöjd med slutresultatet, det fanns såklart vissa saker som jag och min bror skulle ha velat ha annorlunda men med tanke på materialet vi hade och den lilla tid vi jobbade på så kunde det inte bli så mycket bättre.

Never Ending December har även en annan musikvideo som är inspelad av en annan tjej som ni också kan titta på inne på deras kanal på youtube, sedan har de faktiskt en EP på spotify som man också kan lyssna på!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0